Ποια Ελληνίδα celebrity είσαι; Κάνε το test!

Είσαι η Ναταλία, η Κατερίνα ή η Δούκισσα;
Ποια Ελληνίδα celebrity είσαι; Κάνε το test!



Θέλεις να μάθεις ποια Ελληνίδα celebrity είσαι; Ήρθε η ώρα για να κάνεις το test. Δεν θα κρατήσει πολύ, μόνο μερικά δευτερόλεπτα. Άσε που θα μάθεις τι λένε από εδώ και απο εκεί τρία διάσημα κορίτσια. Ποια είναι αυτά; Η Δούκισσα Νομικού, η Ναταλία Γερμανού και η Κατερίνα Καινούργιου. 

Τι τύποι αντρών σου αρέσουν; 

α. Μου αρέσουν οι άντρες που δεν έχουν πολλά μαλλιά. 

β. Με ενθουσιάζει ένας άνδρας που είναι απόλυτα αληθινός. Με γοητεύει όταν χαμογελάει αληθινά και μου λέει αληθινά λόγια.

γ. Κατά καιρούς ψάχνω το πρότυπο του πατέρα μου. 

Τι θέση έχει η οικογένεια στη ζωή σου;

α. Στα 40 μου θέλω να έχω μια ωραία οικογένεια και ένα παιδάκι.

β. Μακάρι να μου τύχει σε μικρή ηλικία. Αν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος, δεν θα με σταματήσει η καριέρα από το να κάνω το επόμενο βήμα. 

γ. Με το χέρι στην καρδιά, δεν έχω νιώσει έως τώρα την ανάγκη να φέρω στον κόσμο ένα παιδί. Για να το κάνεις πρέπει να το νιώθεις κι εγώ δεν το έχω νιώσει ποτέ…

Πώς είσαι μέσα στη σχέση;

α. Μου αρέσει να έχω τον άντρα πασά. 

β. Είμαι ρομαντική. Πάντα ζούσα σε ένα ροζ συννεφάκι. Μου αρέσει απίστευτα αυτό το ροζ συννεφάκι, δεν θέλω ποτέ να κατέβω.

γ. Παίρνω την ευθύνη των χωρισμών μου, με την έννοια ότι έχω φερθεί λάθος στις περισσότερες από τις ερωτικές μου σχέσεις. 

Σε επηρεάζουν οι κριτικές των γύρω σου; 

α. Τις προσέχω τις κριτικές γιατί κάποιες είχαν δίκιο. Όταν καταλάβω ότι ένας άνθρωπος έχει εμμονή μαζί μου και έχω στοχοποιηθεί, δεν ασχολούμαι καν.

β. Οι περισσότερες κριτικές με αφορούν και μαθαίνω από αυτές. Οι υπόλοιπες, που δεν είναι πολλές, αλλά έχουν εμπάθεια, δεν με στενοχωρούν, γιατί μου βγαίνει αυτόματα μια άμυνα.

γ. Όσοι κρίνουν κακοπροαίρετα, τους αφήνω να λένε, να λένε και να λένε, αλλά εγώ πραγματικά έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ. 

Τι ρόλο παίζει η εξωτερική εμφάνιση στη ζωή σου; 

α. Ως γυναίκα είμαι κοκέτα, προσέχω και περιποιούμαι την εμφάνιση μου. Περιποίηση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να είσαι με ψηλοτάκουνα από το πρωί ως το βράδυ, μπορεί να φοράς μια φόρμα και να είσαι εξίσου περιποιημένη.

β. Φυσικό είναι ο κόσμος κατ’ αρχάς να μένει στην επιφάνεια και να παρατηρεί την εξωτερική εμφάνιση. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το πώς θα τον οδηγήσουμε να εστιάσει στην προσωπικότητά μας, την ψυχή και το μυαλό μας.

γ. Αυτό που βλέπω τώρα στον καθρέφτη μου μου αρέσει πολύ και αυτό δεν έχει να κάνει με το αν έκανα τα μαλλιά μου ξανθά ή αν γυμνάστηκα τα τελευταία 5 χρόνια εντατικά ή αν έκοψα από τη διατροφή μου τους υδατάνθρακες. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι βελτιώθηκα ως άνθρωπος, με το ότι τα βρήκα με τον εαυτό μου και τον αγάπησα.

Τα αποτελέσματα

Αν έχεις περισσότερα α τότε είσαι η Κατερίνα Καινούργιου.

Αν έχεις περισσότερα β ταυτίζεσαι περισσότερο με την Δούκισσα Νομικού.

Περισσότερα γ; Είσαι μια άλλη Ναταλία Γερμανού.

Δες ΕΔΩ πώς η Κατερίνα Καινούργιου διατηρείται στα 55 κιλά.