Salma Hayek: Ποζάρει topless στα 48 της για το Allure

Και κάνει πολλές νεότερες ηθοποιούς να κοκκινίζουν από ντροπή…
Salma Hayek: Ποζάρει topless στα 48 της για το Allure



Η Salma Hayek εδώ και 2 δεκαετίες είναι μια από τις πιο sexy παρουσίες στο Hollywood. Σήμερα, στα 48 της παραμένει το ίδιο sexy και τολμάει να φωτογραφηθεί topless στο περιοδικό Allure.

Η Λατίνα ηθοποιός φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του γνωστού περιοδικού, όπου μίλησε για τον γάμο της με τον δισεκατομμυριούχο Francois-Henri Pinault: «Μακάρι να τον γνώριζα όσο ήμουν νεότερη. Θα τον ερωτευόμουν άμεσα, γιατί είναι ο τέλειος άντρας. Έβγαινα ραντεβού με ανθρώπους που κανονικά δεν θα έβγαινα. Απελπίζεσαι από ένα σημείο και μετά. Αλλά εμφανίστηκε στη ζωή μου ο Francois».

Η Hayek γνωρίστηκε με τον Pinault πριν από 7 χρόνια και παντρεύτηκαν το 2009, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ έχουν αποκτήσει και μια κόρη έξι ετών, την Valentina.

Όσο για την φωτογράφιση; Η Hayek δεν διστάζει να φωτογραφηθεί topless αποδεικνύοντας πως η ηλικία για εκείνη είναι απλά ένα νούμερο. Δείχνοντας παράλληλα πως θα είναι για πολλά χρόνια ακόμη μια από τις πιο sexy (και juicy για να τα λέμε και όλα) παρουσίες στον πλανήτη Hollywood!

Δες ΕΔΩ πως θα καταφέρεις να αποκτήσεις και εσύ στήθος σαν της Salma Hayek