Caitlyn Jenner: Βραβεύτηκε με αντάλλαγμα διαφήμιση!

Καταχειροκροτήθηκε συγκινημένη η 66χρονη τηλεπερσόνα. Αλλά υπάρχει ένα μικρό σκάνδαλο στο "αέρα"...
Caitlyn Jenner: Βραβεύτηκε με αντάλλαγμα διαφήμιση!



Η Caitlyn Jenner βραβεύτηκε με το ESPY Award Δύναμης για την απόφαση της να αλλάξει φύλο, βγάζοντας έναν συγκινητικό λόγο κατά την απονομή της. Πως έφτασε όμως μέχρι εκεί; Με… ανταλλάγματα!

Αυτό αναφέρει το Radar Online, επικαλούμενη πηγές από το ESPN, το οποίο διοργανώνει τα EPSY Awards. Τι έχει συμβεί ακριβώς; Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι managers της Caitlyn πλησίασαν τους ιθύνοντες του καναλιού και πρότειναν να απονεμηθεί το βραβείο στην Jenner με αντάλλαγμα διαφημίσεις στο reality για την αλλαγή φύλου της που θα μεταδοθεί στις 26 Ιουλίου.

«Ήταν μια εξαιρετική κίνηση από το ESPN. Αμέσως το δέχτηκαν και έτσι η Caitlyn βραβεύτηκε», αναφέρει ο άνθρωπος του καναλιού, ο οποίος διατήρησε την ανωνυμία του για προφανείς λόγους.

Μάλιστα το ESPN δέχεται τις τελευταίες ώρες δριμεία κριτική για την απόφαση να βραβεύσει την Caitlyn καθώς οι θεατές του θεωρούν πως υπήρξαν άλλες γυναίκες που προσέφεραν πολύ πιο αξιόλογο και ουσιαστικό έργο στην κοινωνία. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η μπασκετμπολίστρια, Lauren Hill, η οποία «έφυγε» χτυπημένη από τον καρκίνο, η οποία όμως κατάφερε να μαζέψει 1,5 εκατομμύρια δολάρια με φιλανθρωπικές κινήσεις, ώστε να καταπολεμηθεί η νόσος.

Δυστυχώς, έτσι δουλεύει ο κόσμος των Kardashians…

Δες ΕΔΩ πως θα αντιγράψεις και εσύ το στυλ της Kylie Jenner στα EPSY Awards