Kate Moss: Χώρισε με τον Jamie Hince

Τι έχει πάθει η showbiz και χωρίζει καλοκαιριάτικα;
Kate Moss: Χώρισε με τον Jamie Hince



Η Kate Moss πριν από τέσσερα χρόνια ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Jamie Hince, μέλλος τους συγκροτήματος The Kills. Τότε πιστέψαμε όλοι πως το «κακό» κορίτσι του modeling αποφάσισε να ηρεμήσει. Σήμερα, το διαζύγιο είναι προ των πυλών για το ζευγάρι…

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun, το 41χρονο supermodel και ο σύζυγος της μένουν πλέον σε διαφορετικά σπίτια ενώ έχουν σταματήσει και να μιλάνε! Μάλιστα, τα προβλήματα, σύμφωνα με το περιβάλλον της, δεν είναι τωρινά αλλά εδώ και αρκετούς μήνες έχει ραγίσει το γυαλί ανάμεσα στο ζευγάρι.

«Tσακώνονται συνέχεια και ζηλεύουν ο ένας τον άλλον. Θέλουν πολύ διαφορετικά πράγματα πλέον στην ζωή τους. Ήταν μια σειρά από θέματα που έφεραν την κατάσταση εκεί που είναι…», ανέφερε άνθρωπος κοντά στο ζευγάρι.

Μάλιστα ο Ηince έχει φύγει από την Βρετανία για περιοδεία με τους Kills στις ΗΠΑ, ενώ η Kate συνεχίζει τα ταξίδια της και τα ξέφρενα πάρτι, παρά το γεγονός πως έχει μια 13χρονη κόρη από την σχέση της με τον Jefferson Hack.

Η αλήθεια είναι πάντως πως αρκετοί πόνταραν πως αργά ή γρήγορα θα ερχόταν ο χωρισμός καθώς το lifestyle της Moss δύσκολα θα έμπαινε σε οικογενειακό καλούπι…

Διάβασε ΕΔΩ για το διαζύγιο της χρονιάς, αυτό του Ben Affleck με την Jennifer Garner