Τρελά παρεάκια! Και οι διάσημοι Έλληνες θέλουν selfies με τους Χολιγουντιανούς σταρ

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Kim Kardashian μας θύμισαν τις πιο σουρεάλ φωτογραφίες.
Τρελά παρεάκια! Και οι διάσημοι Έλληνες θέλουν selfies με τους Χολιγουντιανούς σταρ



Σε λίγες μέρες ξεκινάει η άδειά σου και εσύ έχεις ένα ένστικτο ότι θα πας στην Αστυπάλαια και ξαφνικά θα βγει από τη θάλασσα σαν αναδυόμενη Αφροδίτη ο Jake Gyllenhaal. Πράγμα λογικό, αφού σαν εναλλακτικός τύπος που είναι θα πει «όχι» στη Μύκονο των celebrities.

Θα τον εντοπίσεις, θα σκουπίσεις τα ψίχουλα από το τοστ που έχουν κολλήσει στα μάγουλά σου, θα φορέσεις το παρεό για να μη φαίνεται η χαλάρωση στην κοιλιά, θα τον πλησιάσεις, θα του ζητήσεις να βγάλει μια selfie μαζί σου και στη συνέχεια θα διαλύσεις τα social media. Αυτή θα είναι και η πιο συγκλονιστική περιπέτεια του καλοκαιριού σου. Όλοι οι φίλοι σου στο facebook θα ζηλεύουν και θα αναρωτιούνται πώς προέκυψε αυτό το τρελό παρεάκι και εσύ απλά θα χαίρεσαι για τα 1.000 like που συγκέντρωσε η φωτογραφία σου. Λίγο pathetic, αλλά τι να κάνουμε, ένας είναι ο Jake. Αλλά μη νομίζεις, δεν είσαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που θα ενθουσιαζόταν με μία τέτοια συγκυρία. Εδώ οι Έλληνες celebrity χαίρονται με παρόμοιες γνωριμίες, δεν θα χαιρόμασταν εμείς;  

Όπως και να έχει, αυτό που βλέπουμε όταν μπλέκονται οι Έλληνες με το Hollywood είναι λίγο σουρεάλ, κάτι που συνειδητοποιήσαμε παρατηρώντας την selfie της Αθηνάς Οικονομάκου με την Kim Kardashian. Θέλεις και άλλα παραδείγματα; Ιδού!

Χριστίνα Πολίτη - Jamie Dornan 

Με τον κινηματογραφικό Christian Grey φωτογραφήθηκε η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη. Τον εντόπισε σε εστιατόριο του Λονδίνου και του ζήτησε να ποζάρουν μαζί, ενώ μάλιστα του είπε ότι η ταινία «50 Αποχρώσεις του Γκρι» είναι... χάλια! 

Γιώργος Λάνθιμος - Ryan Gosling 

«Κολλητάρι» με τον Ryan Gosling έχει γίνει ο Έλληνας σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος. Οι δυο τους βρέθηκαν στο Los Feliz της Καλιφόρνια και πήγαν για φαγητό σε εστιατόριο. Αυτές και αν είναι γνωριμίες. 

Δούκισσα Νομικού - Mario Testino 

Όπως θα ξέρεις, ο θρυλικός φωτογράφος είχε επιλέξει τη Μύκονο για το project του και εκεί γνώρισε τη Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια δεν έχασε ευκαιρία και ανέβασε τη φωτογραφία της στο Instagram γράφοντας «Best of the best». 

Χριστόφορος Παπακαλιάτης - JK Simmons 

Θα ξέρεις ήδη ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ήταν ο πρωταγωνιστής της τελευταίας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Εξ’ ού και η selfie. 

Έλενα Παπαρίζου - Jamie Lee Curtis 

Ήταν Ιούνιος του 2013 όταν η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στα «Gabby Awards» του Hollywood  όπου βραβεύονται διακεκριμένοι Ελληνοαμερικανοί. Εκεί φωτογραφήθηκε με την διάσημη ηθοποιό Jamie Lee Curtis φορώντας συνολάκι της Σήλιας Κριθαριώτη. 

Μαρία Μπακοδήμου - Lenny Kravitz 

«Χάρηκα που σε γνώρισα Lenny!» είχε γράψει στο Instagram η Μαρία Μπακοδήμου και τρέλανε τους διαδικτυακούς της φίλους. Τον γνώρισε στα Energy Music Awards στις Κάννες. 

Σύλβια Δεληκούρα –Ιησούς από τη Ναζαρέτ (aka Robert Powell)

Στην Κρήτη γνώρισε τον διασημότερο κινηματογραφικό «Ιησού» η Σύλβια Δεληκούρα. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός βρισκόταν στο Ηράκλειο για τη θεατρική της παράσταση και έτυχε να μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο. Είδες πόσο άλλαξε; 

Τάκης Ζαχαράτος – Teri Hatcher 

Μπορεί να μην κατάλαβες ποια είναι η κυρία της φωτογραφίας αλλά έχω να σου πω ότι πρόκειται για την Susan, μία εκ των πρωταγωνιστριών της σειράς «Desperate Housewives». Η Teri Hatcher βγήκε για φαγητό με τον Τάκη Ζαχαράτο και η φωτογραφία τους έκανε το γύρο του διαδικτύου. 

Δες ΕΔΩ ποιοι celebrities θέλουμε να έρθουν στα ελληνικά νησιά.