Το scoop της χρονιάς! Η Lindsay Lohan κυνηγά τον πρίγκιπα Harry

Διαβάστε για τις προσπάθειες του... άτακτου κοριτσιού του Hollywood να εισχωρήσει στο παλάτι
Το scoop της χρονιάς! Η Lindsay Lohan κυνηγά τον πρίγκιπα Harry



Ο πρίγκιπας Harry είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες παγκοσμίως και πολλές γυναίκες θα ήθελαν να βρίσκονται στο πλευρό του. Μία από αυτές είναι και το... άτακτο κορίτσι του Hollywood, Lindsay Lohan. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμα του το "National Enquirer", συνδέοντας την μετακόμιση της 28χρονης ηθοποιού στο Λονδίνο.

Πιστεύει πως μπορεί να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, γίνοντας πριγκίπισσα. Η Lindsay λατρεύει που είναι και οι δυο τους έχουν κόκκινα μαλλιά. Λέει πως θα μπορούσαν να κάνουν τα πιο όμορφα παιδιά του κόσμου”, ανέφερε η πηγή της εφημερίδας για να συμπληρώσει: “Μέχρι τώρα όλες οι προσπάθειες της Lindsay για να πλησιάσει τον πρίγκιπα Harry έχουν πέσει στο κενό, αλλά δεν τα παρατά. Η μετακόμιση της στο Λονδίνο, διευκολύνει τον... στόχο της”.

Βέβαια, η απάντηση από την πλευρά της ηθοποιού ήταν άμεση, με έναν εκπρόσωπό της να δηλώνει στο "Gossip Cop" πως όλα όσα γράφονται είναι παράλογα: “Όλα είναι παράλογα! Είναι στα πλάνα της να μείνει στο Λονδίνο για να ηρεμήσει και να ξεφύγει από την καθημερινότητα της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες. Αυτό δεν σημαίνει πως θέλει τον πρίγκιπα Harry”.

Κατά το παρελθόν η Lindsay είχε αναφερθεί με τα πιο κολακευτικά λόγια για βρετανική πρωτεύουσα, αλλά και τους γοητευτικούς Άγγλους άντρες: “Έχω ζήσει παλαιότερα για 8 μήνες στο Λονδίνο και νιώθω σαν το σπίτι μου. Αγαπώ αυτή την πόλη. Ναι οι Άγγλοι είναι χαριτωμένοι και όμορφοι, αλλά το σημαντικότερο είναι να φύγω από την Αμερική, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα το οποίο περιμένω πως και πως!”.