Ποιός λέει αλήθεια για το πρόσωπο της Renee Zellweger

Μπότοξ, βλεφαροπλαστική,υαλουρονικό και το φάουλ που την εξέθεσε! Η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου αναλύει όλες τις αλλαγές στο πρόσωπο τηςRenee Zellweger που έγιναν στο κρεβάτι του ειδικού.
Ποιός λέει αλήθεια για το πρόσωπο της Renee Zellweger



Τις τελευταίες ημέρες έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως η εμφάνιση της Renée Zellweger. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ήταν εμφανώς ανανεωμένη, σε τέτοιο βαθμό που σίγουρα θα ορκιζόσουν ότι είναι οποιαδήποτε άλλη εκτός από εκείνη!

Από τη Μαρία Μωραϊτη 

 Έτσι, από τα gossip site, τα γυναικεία περιοδικά μέχρι και τα αντρικά αθλητικά forum, έγινε πρώτη είδηση. Πολλοί και πολλές ακόμα διαφωνούν για το ποια εκδοχή της Renée προτιμούν: εκείνη με τα τσουπωτά μαγουλάκια ή τη στεγνή με τις γωνίες. Το άκρως ενδιαφέρον είναι ότι η ίδια έσπευσε να δηλώσει ότι δεν έχει κάνει καμία πλαστική. Απολύτως τίποτα!

Από τη στιγμή που η Renée μας θύμιζε περισσότερο τη Sarah Jessica Parker από την Bridget Jones, δεν αντέξαμε να μην πάρουμε τη γνώμη του ειδικού. Συμβουλευτήκαμε, λοιπόν, την κυρία Βίλλυ Ροδοπούλου, αγαπημένη πλαστικό χειρουργό πολλών διάσημων Ελληνίδων. Φυσικά, και μας επιβεβαιώσε αυτό που ήδη γνωρίζαμε χωρίς όμως να μπορούμε να εντοπίσουμε τις αλλαγές.

 Η απάντηση της ήταν αποστομωτική «1.000% έχει κάνει πλαστική. Κι όχι μόνο μία!». Στη συνέχεια τόνισε ότι «Κατά αρχήν, έχει χάσει πολύ βάρος σε σχέση με το πώς τη γνωρίζαμε. Έτσι, τα μάγουλα της στέγνωσαν, αφού έφυγε το λίπος από εκεί. Όμως, φρόντισε να στρογγυλέψει το περίγραμμα του προσώπου της με υαλουρονικό. Δηλαδή, έκανε μικρά μπότοξ στο περίγραμμα και τα μήλα για να γεμίσουν ομοιόμορφα και να μην κάνει ρυτίδες».

 Η κ. Ροδοπούλου μας ανέλυσε ότι αυτό το είδος μπότοξ που ακολούθησε είναι το λεγόμενο μπότοξ του ηθοποιού κι είναι πολύ επιτυχημένο πάνω της. Πρόκειται για μικρές επεμβάσεις που δεν δημιουργούν το εφέ της μάσκας λόγω της ακινησίας των μυών.

 Όμως, ο πιο σημαντικός παράγοντας που την έκανε αγνώριστη είναι η βλεφαροπλαστική. Όπως μας εξέγησε η πλαστικός χειρουργός «Αυτή είχε ένα πρόβλημα με τα μάτια της. Όχι, τόσο ιατρικό, αλλά περισσότερο αισθητικής φύσης είναι. Τα μάτια της ήταν hooded, έμοιαζαν σαν να έχουν κουκούλα. Τα κουκουλωτά μάτια που λέμε εμείς οι πλαστικοί. Αυτό αντιμετωπίζεται με βλεφαροπλατική. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι πάει πολύ και την δείχνει πολύ νεότερη. Το μόνο της φάουλ ήταν ότι άργησε να την κάνει».

Και σε αυτό ακριβώς το σημείο είναι που η πλαστική ιατρική και η σημειολογία της επικοινωνίας ταυτίζονται! Βλέπεις, όταν είσαι διάσημος δεν σου ανήκει η εικόνα σου. Ο βασικός όρος της αναγνωρισμότητας για κάθε σταρ του Hollywood, πολιτικό ή ακόμα και άνθρωπο των τεχνών είναι ότι γίνεται κτήμα των άλλων. Του κοινού που τον ή την αναδεικνύει. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η συντριπτική πελιοψηφία έσπευσε να πει ότι τους άρεσε η προηγούμενη εκδοχή της.

 Όπως χαρακτηριστικά μας επισήμανε η κ. Ροδοπούλου «Όλη αυτήν την παραφιλολογία θα μπορούσε να την είχε αποφύγει αν έκανε νωρίτερα στην καριέρα της αυτήν την επέμβαση. Μπορεί τώρα να είναι πιο όμορφη, αλλά είναι μια άγνωστη! Ενώ, για παράδειγμα η Sharon Stone παρότι έκανε full facelift, μια πιο βαριά επέμβαση από της Renee δεν έγινε θέμα και ξέρεις γιατί; Την έκανε νωρίς μόλις είχαν αρχίσει να βγαίνουν οι πρώτες ρυτίδες. Έτσι, το αποτέλεσμα ήταν απολύτως συμβατό με την εικόνα της. Απλά έμοιαζε πιο ανανεωμένη και φρέσκια!».

 Το σημείο κλειδί της όλης υπόθεσης είναι ότι ενώ ακολούθησε το δόγμα του σοκ, επικοινωνιακά με τις διαψεύσεις της δεν το διαχειρίζεται καθόλου σωστά. Δεν μπορείς να κοροϊδέψεις το κοινό. 

*Ευχαριστούµε για τις πολύτιµες πληροφορίες την επιστηµονική µας συνεργάτη Βίλλυ Ροδοπούλου, M.D. πλαστικό χειρουργό
http://www.kosmesis.gr/
www.rodopoulou.gr