Η εγγονή της Audrey Hepburn, Emma Ferrer σε super sexy φωτογράφιση

Μπορεί να μην γνώρισε ποτέ τη γιαγιά της, αλλά τα γονίδια... μιλούν από μόνα τους!
Η εγγονή της Audrey Hepburn, Emma Ferrer σε super sexy φωτογράφιση



Σαν εγγονή της Audrey Hepburn, η Emma Ferrer φαίνεται πως έχει κληρονομήσει όλη την ομορφιά, την κομψότητα και την κλάση της γιαγιάς της! Η 20χρονη καλλονή φωτογραφήθηκε δίπλα από τον ποταμό Σηκουάνα στο Παρίσι, με το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά super sexy!

Έχοντας τα μαλλιά της βρεγμένα και φυσικά με μπούκλες, η Emma ποζάρει στο φακό φορώντας ένα blazer δίχως σουτιέν, ένα μαύρο κοντό φόρεμα μπαλαρίνας το οποίο αναδεικνύει ιδανικά την άψογη σιλουέτα της και ακόμα με μια μακριά μακρυμάνικη μπλούζα.

Η ομοιότητα με την μοναδική fashion icon και σπουδαία βρετανίδα ηθοποιό, Audrey Hepburn είναι μοναδική, ενώ εκείνη σε δηλώσεις της αναφέρει την πικρία της που δεν γνώρισε την γιαγιά της, πόσο περήφανη είναι για εκείνη, αλλά και τι της λέει συνεχώς ο πατέρας της, Sean Ferrer: “Δυστυχώς δεν γνώρισα τη γιαγιά μου. Ο πατέρας μου πολλές φορές γελά με πράγματα που κάνω ή λέω, διότι όπως λέει την μοιάζω σε πολλά. Αναφέρει συνεχώς πως αναγνωρίζει στο πρόσωπο μου τα γονίδιά της!”.

Η Emma μεγάλωσε στο Λος Άντζελες, ενώ σε λίγο καιρό θα ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Florence Academy Of Arts στην Ιταλία και στη συνέχεια θα μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, με το μέλλον της να διαγράφεται... λαμπρό!