Ποιοι celebrity θα έκαναν γυμνισμό στις ελληνικές παραλίες;

Πέτα το μαγιό!
Ποιοι celebrity θα έκαναν γυμνισμό στις ελληνικές παραλίες;



Όπως γνωρίζεις, οι ελληνικές παραλίες ενδείκνυνται για γυμνισμό. Και εσύ και εγώ έχουμε κάνει και θα ξανακάνουμε στη ζωή μας. Όμως εμείς είμαστε κοινοί θνητοί και κανείς δεν θα πλήρωνε για να μας δει όπως μας γέννησε η μαμά μας. Αυτή η σκέψη, μας έκανε να αναλογιστούμε ποιοι θα ήταν εκείνοι οι ξένοι celebrity που θα πέταγαν το μαγιό στην παραλία και θα συγκέντρωναν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Ορίστε η λίστα. 

Helen Mirren

H Helen Mirren είναι από τις αγαπημένες μας σταρ και αυτό επειδή είναι από τις πιο απελευθερωμένες γυναίκες. «Μου αρέσει να βρίσκομαι σε παραλίες που όλοι είναι γυμνοί. Άσχημοι, όμορφοι, γέροι, όλοι. Είναι τόσο απελευθερωτικό» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Kevin Bacon

«Μου αρέσει να κυκλοφορώ γυμνός με τη γυναίκα και τα παιδιά μου. Νιώθω ότι υπάρχει κάτι θεραπευτικό στο γυμνισμό. Βγάζοντας τα ρούχα μας, είμαστε όλοι οι ίδιοι» είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ο Kevin Bacon. 

Robbie Williams

Ήμασταν σίγουροι ότι ο Robbie δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να βγάλει ανα πάσα στιγμή το παντελόνι του, αν σκεφτείς ότι στη Μαλακάσα μας έδειξε τα οπίσθιά του. Τι σχετικό έχει πει; «Μου αρέσει να είμαι γυμνός και όταν έρχεται η στιγμή, απλά κατεβάζω τα παντελόνια μου».

Adam Levine

Πρόσφατα, είδαμε τον πισινό του στo νέο του video clip και μάλιστα τον κατατάξαμε στην best of λίστα μας. «Μου αρέσει να είμαι όσο πιο γυμνός γίνεται όλη την ώρα. Αισθάνομαι ότι είναι κάτι πολύ φυσικό» είχε αποκαλύψει. Έχεις την ευχή μας Adam. 

Celine Dion

Η δε Celine Dion έχει πει «μακάρι να ήμασταν όλοι γυμνοί, όλη την ώρα» μιας και πάντα πίστευε ότι αυτό που είναι κάτω από τα ρούχα μετράει. Ενώ πρόσθεσε ότι θα ήθελε και το κοινό της να είναι γυμνό. 

Justin Timberlake

Ο Timberlake τα πέταξε όλα σε παραλία γυμνιστών της Γαλλίας και πολύ καλά έκανε. «Γεννήθηκα γυμνός και θα πεθάνω γυμνός. Δεν βλέπω κάτι λάθος σε αυτό». Ούτε εμείς Justin γι’ αυτό και σε περιμένουμε στις ελληνικές παραλίες. 

Brad Pitt

«Κυκλοφορώ γυμνός στο σπίτι όλη την ώρα» υποστηρίζει ο Brad Pitt και εμείς απλά θα θέλαμε να είμαστε μια τρίχα από το χαλί του σπιτιού του. 

Δες ΕΔΩ με ποιους celebrity μπορείς να απατήσεις τον σύζυγό σου.