Έλλη Κοκκίνου: Η τούρτα έκπληξη του Γ. Μπόγρη για τα γενέθλιά της στα καμαρίνια του Romeo! (video)

Η Έλλη έγινε 45 και ο Γιώργος Μπόγρης της οργανώνει ρομαντική έκπληξη γενεθλίων στο…παρά πέντε!
Έλλη Κοκκίνου: Η τούρτα έκπληξη του Γ. Μπόγρη για τα γενέθλιά της στα καμαρίνια του Romeo! (video)



Χθες 24 Ιουλίου η Έλλη Κοκκίνου είχε γενέθλια. Έτσι, ο καλός της και διεθνής μπασκετμπολίστας, Γιώργος Μπόγρης, της ετοίμασε μια τούρτα έκπληξη στα καμαρίνια του Romeo, που αυτόν τον καιρό είναι ένα από τα πιο hot μαγαζιά της πόλης.

Η Έλλη είχε βγει για το πρόγραμμα της κι ετοιμαζόταν για το δεύτερο, ενώ την ίδια στιγμή μερικά μέτρα πιο πέρα στην κουζίνα του μαγαζιού ο Μπόγρης άναβε το κεράκι της τούρτας. Συνένοχοι στο γλυκό αυτό έγκλημα, οι υπάλληλοι του μαγαζιού που δεν πρόδωσαν το μυστικό έκπληξη, αλλά κι οι στενοί φίλοι και συνεργάτες της Έλλης. Μάλιστα, για να κρατήσει τη στιγμή, βιντεοσκόπησε το στιγμιότυπο ανεβάζοντας το στο instagram του. 

Το αυτοσχέδιο πάρτι συνεχίστηκε και στην πίστα, όπου οι Onirama Που τραγουδάνε μαζί με την Έλλη της ευχήθηκαν, μαζί με πλήθος συνεργατών και φίλων της που βρίσκονταν στο μαγαζί. Ενώ, ο Μπόγρης δεν την άφηνε λεπτό από κοντά του, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, δίνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την απάντηση του για τις φήμες χωρισμού του τελευταίου καιρού!

(Λίγο θολή η φωτογραφία, αλλά τα τσακάλια του FollowMe τις μικρές ώρες της μέρας...ε, καταλαβαίνεις!)

Στη συνέχεια, η Έλλη έκανε repost φωτογραφία συνεργάτης στο instagram κι ευχαρίστησε τους θαυμαστές και μέσω twitter για τις ευχές τους!

Πάντως, Γιώργο μου, οφείλουμε να το παραδεχτούμε: ξέρεις πως να κρατάς τη σχέση σου! Εύγε!