Οι διάσημοι gay άντρες που ποθώ

Μήπως είστε και λίγο straight κατά βάθος;
Οι διάσημοι gay άντρες που ποθώ



Πόσες φορές μου έχει τύχει να ποθώ έναν gay άντρα δεν μπορώ να μετρήσω. Ίσως αυτό που θα πω να είναι λίγο στερεοτυπικό αλλά συνήθως οι gay άντρες είναι γραμμωμένοι, μυρίζουν ωραία, έχουν στιλ, είναι πιο δημιουργικοί από το μέσο straight άντρα και έχουν ένα ιδιότυπο χιούμορ που με γοητεύει.

Εν πάση περιπτώσει, το θέμα είναι ότι πάντα καταλήγω να λέω από μέσα μου «αχ και να ‘σουν straight», να σκέφτομαι ότι μόνο οι κάφροι έχουν μείνει και ότι όλοι οι καλοί είναι πιασμένοι. Αυτές τις σκέψεις έκανα πρόσφατα και αποφάσισα να καταγράψω τα διάσημα gay αγόρια που θα ήθελα να είναι straight για να τα φτιάξουν μαζί μου.

Ορίστε η λίστα μου.

Matt Bomer

Τον είδα στο Magic Mike XXL και μου βγήκαν τα μάτια με τους κοιλιακούς του. Παραδέχτηκε ότι είναι gay το 2012. Σύντροφός του είναι ο Simon Halls και μαζί του έχει τρεις γιους που έκανε μέσω παρένθετης μητέρας. 

Scott Evans

Ήξερες ότι ο Chris Evans aka Captain America έχει έναν εξίσου σέξι αδερφό; Είναι επίσης ηθοποιός και για τη σεξουαλικότητά του έμαθα από τον αδερφό του Chris. Δες ΕΔΩ τα δύο αδερφάκια να τραγουδάνε στο σπίτι τους. 

Neil Patrick Harris

Τον χαρισματικό Neil Patrick Harris τον ερωτεύτηκα βλέποντας το «How I met your mother». Αλλά μόλις είδα την οικογένειά του σταμάτησα να τον βλέπω ερωτικά. Επιβεβαίωσε ότι είναι gay το 2006 και από τότε είναι από τα πιο inspirational άτομα για την gay κοινότητα. 

Wentworth Miller

Άλλος κούκλος και αυτός. Τον πρωταγωνιστή του «Prison Break» τον είχε ερωτευτεί όλη η υφήλιος, χωρίς καμία αμφιβολία. Όλες θα θέλαμε να τον είχαμε φυλακισμένο στην κρεβατοκάμαρά μας. Παραδέχτηκε ότι είναι gay το 2013 με έναν θεαματικό τρόπο, όταν τον προσκάλεσαν στο Διεθνές Φεσστιβάλ Κινηματογράφου της Αγίας Πετρούπολης, προκειμένου να πάρει θέση ενάντια στο ομοφοβικό καθεστώς της Ρωσίας. 

Lance Bass

Δεν θα μπορούσα να μη βάλω τον εφηβικό μου έρωτα Lance Bass. To μέλος των N’ Sync αποκάλυψε τη σεξουαλικότητά του το 2006 στο περιοδικό People. Παντρεύτηκε τον περασμένο Δεκέμβριο (δες ΕΔΩ λεπτομέρειες για το γάμο). 

Ricky Martin

All time classic. Μη μου πεις ότι δεν τον είχες χαζέψει όταν κουνούσε τα οπίσθιά του στο «shake your bon bon». Το 2010, στα 38 του χρόνια μέσα από την προσωπική του σελίδα δήλωσε ότι είναι περήφανος που είναι ομοφυλόφιλος. Έχει δύο παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας. Τον Matteo και τον  Valentino. 

Δες ΕΔΩ τους πιο straight gay της Ελλάδας.