Πάει και αυτός ο γαλαζοαίματος! Παντρεύτηκε ο Pierre Casiraghi και η νύφη φορούσε ροζ νυφικό

Ο εγγονός της Grace Kelly βρήκε τον έρωτα.
Πάει και αυτός ο γαλαζοαίματος! Παντρεύτηκε ο Pierre Casiraghi και η νύφη φορούσε ροζ νυφικό



Ακόμα περιμένεις τον δικό σου γαλαζοαίματο να σε παντρευτεί; Βγάλε από τη λίστα τον Pierre Casiraghi μιας και μόλις χθες έδωσε όρκους αιώνιας πίστης με την επί έξι χρόνια σύντροφό του Beatrice Borromeo. 

O μικρός γιος της πριγκίπισσας Καρολίνας και εγγονός της Grace Kelly παντρεύτηκε στο Pink Palace του Μονακό σε μία σικ τελετή. Στη συνέχεια έγινε garden party στο παλάτι το οποίο ο θείος του πρίγκιπας Αλβέρτος που συμμετείχε στη διοργάνωση χαρακτήρισε ανεπίσημο. Μάλιστα υπήρχε και συγκεκριμένο dress code καθώς οι 500+ καλεσμένοι έπρεπε να φορούν παραδοσιακή στολή.

Πάντως, ο ένας γάμος δεν τους έφτανε μιας και το επόμενο σαββατοκύριακο θα ακολουθήσει και δεύτερος στο ιδιωτικό νησί που έχει η οικογένεια της Beatrice στην Ιταλία. Σε αυτόν τον... πρώτο γάμο ωστόσο η νύφη φορούσε ροζ Valentino νυφικό (οπό τους σχεδιαστές Maria Grazia Chiuri and Pierpaolo Piccioli) καταπατώντας το πρωτόκολλο! 

Σαν να μην έφτανε το σχεδόν λιλά νυφικό, το ζευγάρι παρενέβη έναν ακόμα κανόνα κι έφτασε στην εκκλησία με την ίδια λιμουζίνα. 

Και στα δικά μας! 

Δες ΕΔΩ ποιος είπε ότι η Rihanna είναι η νέα Grace Kelly.