H Gisele είναι sexy φορώντας τα κοσμήματα της

Το μεγαλύτερο super model στον κόσμο πρωταγωνιστεί σε νέα καμπάνια για εταιρεία κοσμημάτων αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά γιατί είναι στην κορυφή της showbiz.
H Gisele είναι sexy φορώντας τα κοσμήματα της



Η Gisele, το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο , εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά στην καμπάνια γνωστής εταιρείας κοσμημάτων καθώς με το sex appeal της έδωσε νέα διάσταση στο... sexy look!

To 34χρονο μοντέλο από την Βραζιλία, το οποίο είναι το πιο ακριβοπληρωμένο στον κόσμο, είναι το κεντρικό πρόσωπο της εταιρείας Vivara, όπου φορώντας μόνο τα κοσμήματα και ένα φόρεμα (στο χρώμα του δέρματος) εντυπωσιάζει για ακόμη μια φορά.

Η Gisele εκτός από το κεντρικό πρόσωπο της βραζιλιάνικης εταιρείας Vivara είναι και το πρόσωπο της καμπάνιας της Chanel, καθώς διαφημίζει τον θρυλικό άρωμα Νο 5. Όσον αφορά την διαφήμιση της Vivara, η Βραζιλιάνα καλλονή εντυπωσιάζει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, φορώντας natural make up τονίζοντας την φυσική της ομορφιά.

Ακόμη μια sexy φωτογράφιση για την Gisele, μητέρα δυο παιδιών, η οποία δείχνει γιατί είναι το νούμερο 1 μοντέλο στον κόσμο. Και θα αργήσει να πέσει από την κορυφή...