Η πιο sexy Kate Middleton που είδαμε ως σήμερα! Πόσο κανει το φουστάνι της;

Mπορεί να διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο η Δούκισσα του Cambridge πραγματοποίησε ίσως την πιο sexy εμφάνιση της...
Η πιο sexy Kate Middleton που είδαμε ως σήμερα! Πόσο κανει το φουστάνι της;



H Κate Middleton βρέθηκε σε φιλανθρωπικό gala στο Λονδίνο εντυπωσιάζοντας με το μαύρο cocktail φόρεμα δείχνοντας πως είναι sexy ακόμη και αν είναι έγκυος. Και μέλλουσα βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας!

Η 32χρονη Kate, η οποία είναι σύζυγος του πρίγκιπα William από το 2011,  βρέθηκε στο «Autumn Gala Evening»  για το gala «Αction on Addict», εντυπωσιάζοντας με το sexy φόρεμα της αλλά και την... λάμψη της, παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της.

Η Δούκισσα του Cambridge επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο cocktail φόρεμα από το Temperley του Λονδίνου, καθώς είναι γνωστό πως η 32χρονη Kate δεν φοράει επώνυμα ρούχα και προτιμάει τις λιγότερο γνωστές φίρμες.

Το φόρεμα της Δούκισσας, η οποία θα φέρει τον ερχόμενο Απρίλιο το δεύτερο παιδί της στον κόσμο, ήταν ελαφρώς seethrough ενώ έφτανε μέχρι το γόνατο. Το φόρεμα είχε και κοψίματα στα χέρια αλλά και στο σώμα, από τα οποία φαινόταν το σώμα της Kate.

Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη εμφάνιση της Kate Middleton μετά την ανακοίνωση του Παλατιού πως θα γεννήσει τον ερχόμενο Απρίλιο, αφήνοντας πίσω της τις πρωινές ναυτίες, οι οποίες την ταλαιπώρησαν τόσο που εγκατέλειψε το σπίτι της με τον Πρίγκιπα William για να επιστρέψει στο πατρικό της και να έχει την φροντίδα των γονιών της.

To φόρεμα της κοστίζει στο Temperley 595 λίρες (ή 755 ευρώ αν προτιμάτε) και είναι διαθέσιμο μέσω του e-shop της εταιρείας.

Εξαιρετική η εμφάνιση της Kate…