Ελένη Μενεγάκη: Τι σώμα είναι αυτό Ελένη τέσσερις μήνες μετά τη γέννα; (φωτογραφίες)

Έχασε τα κιλά της γέννας σε χρόνο ρεκόρ και φόρεσε sexy μπικίνι!
Ελένη Μενεγάκη: Τι σώμα είναι αυτό Ελένη τέσσερις μήνες μετά τη γέννα; (φωτογραφίες)



Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Άνδρο με τον σύντροφο της, Μάκη Παντζόπουλο, και καταφέρνει να εντυπωσιάσει με την σιλουέτα της παρότι μόλις 4 μήνες πριν γέννησε το κοριτσάκι τους.

Η σέξι παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί από τον νέο σύντροφό της στις 29 Μαρτίου στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ (πήρε εξιτήριο στις 3 Απριλίου) και είναι εντυπωσιακό πώς έχασε μέσα σε χρόνο-ρεκόρ τα 13 κιλά της εγκυμοσύνης, χωρίς να αφήσει σημάδια χαλάρωσης όπως θα δείτε και στην gallery.

Αν κάποιοι λένε πως όσο η γυναίκα μεγαλώνει τόσο δύσκολο είναι να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της, η 45χρονη Ελένη αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο και δίνει κουράγιο σε όλα τα κορίτσια που ανησυχούν μήπως μετά την κύηση δεν μπορέσουν ποτέ ξανά να βρουυν την φόρμα τους. Η Ελένη όχι μόνο αδυνάτισε αλλά φόρεσε και ένα sexy γαλάζιο μαγιό που αρκετές νεότερες συνάδελφοι της δεν θα τολμούσαν να φορέσουν γνωρίζοντας ότι οι παπαράτσι παραμονεύουν στην παραλία.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ, απαθανάτισε την Ελένη και τον Μάκη στα Άχλα της Άνδρου να κάνουν το μπάνιο τους με τις κόρες της Ελένης , Λάουρα και Βαλέρια. «Η Ελένη Μενεγάκη έφτασε στην παραλία με τις κόρες της λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι, ενώ ο σύντροφός της τις συνάντησε εκεί δύο ώρες αργότερα. Αναχώρησαν όλοι μαζί γύρω στις 16.00. Μάλιστα, διασχίζοντας τον υδροβιότοπο της περιοχής, η Βαλέρια και η Λάουρα σταμάτησαν να παρατηρήσουν τους κύκνους που φιλοξενούνται εκεί, ενώ η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί», ανέφερε στο περιοδικό ΟΚ, άνθρωπος που βρισκόταν και εκείνος στην παραλία, με την Ελένη και τον Μάκη να ανταλλάζουν τρυφερά φιλιά.

Όσο για τα μυστικά της διατροφής της; Η Ελένη είχε συγκεκριμένη διατροφολόγιο κατά την διάρκεια της λοχείας της ώστε τα κιλά που πήρε να μην «μείνουν» και να μπορούν να χαθούν εύκολα.

Εξαιρετική η σιλουέτα της Ελένης! Διάβασε ΕΔΩ αναλυτικά το διατροφολόγιο που ακολούθησε χάνοντας 13 ολόκληρα κιλά…

Δες ΕΔΩ την Ελένη χωρίς μακιγιάζ! Αγνώριστη...