Chris Hemsworth: Ο Thor έμεινε… μισός!

Είπαμε να αδυνατίσει αλλά το παράκανε ο Αυστραλός star.
Chris Hemsworth: Ο Thor έμεινε… μισός!



O Chris Hemsworth, ο πιο sexy άντρας του πλανήτη για το 2015, κατέκτησε τον τίτλο του λόγω του φουλ γυμνασμένου κορμιού του. Τι έπαθε λοιπόν ο 31χρονος Αυστραλός και έχασε 30 κιλά;

Αιτία δεν είναι άλλη από την υποκριτική καθώς ο Hemsworth θα πρωταγωνιστήσει στην επική περιπέτεια του Ron Howard «The Heart Of The Sea» και για τις ανάγκες του ρόλου αναγκάστηκε να καταναλώνει 500 θερμίδες την ημέρα! Νούμερο εξωπραγματικό από την στιγμή που ένας απλός άνθρωπος καταναλώνει 2000-3000 ημερησίως!

«Έπρεπε να είμαι πολύ αδύνατος. Έτσι ξεκινήσαμε να ρίχνουμε σταδιακά τις θερμίδες από 700, στις 600 και μετά στις 500 για ένα μήνα. Το καλό είναι πως αδυνατίσαμε όλοι», σχολίασε ο Chris στο Entertainment Tonight.

«Όλα τα junk food, όπως πίτσα, χάμπουργκερς, σοκολάτες και όλα αυτά είναι εκτός συζήτησες! Περνάω περισσότερο χρόνο να σκέφτομαι το φαγητό παρά το οτιδήποτε άλλο», πρόσθεσε ο Αυστραλός ηθοποιός.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2015 και δεν αποκλείεται να χαρίσει στον «Τhor» και μια υποψηφιότητα για Oscar, καθώς η Ακαδημία επιβραβεύει συνήθως τις ακραίες αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση για έναν ρόλο.

Και στην περίπτωση του Chris είναι πραγματικά ακραία…

Σαν Thor ήταν κάπως έτσι...

Και σήμερα ο Chris είναι κάπως έτσι...