Θυμάσαι τον Maddοx; Δες πως μεγάλωσε ο γιος της Angelina Jolie

Στα 14 του σήμερα είναι ένας πανέμορφος νεαρός!
Θυμάσαι τον Maddοx; Δες πως μεγάλωσε ο γιος της Angelina Jolie



Το 2002 η Angelina Jolie αποφάσισε να υιοθετήσει ένα ορφανό αγοράκι από την Καμπότζη, τον Maddox. Σήμερα, 13 χρόνια μετά και πέντε παιδιά περισσότερα (!), ο Maddox έχει γίνει ένας πανέμορφος νεαρός…

Η Angelina είχε βρεθεί στην ασιατική χώρα (επί γάμου… Bob Thornton τότε) για τα γυρίσματα της ταινίας Tomb Rider, όταν συνάντησε για πρώτη φορά τον Maddox, σε ορφανοτροφείο της πόλης Battamang. Αμέσως αποφάσισε να τον υιοθετήσει, ωστόσο μόνο εύκολη δεν αποδείχτηκε η υιοθεσία του μόλις επτά μηνών Maddox.

Η νομοθεσία των ΗΠΑ απαγόρευσε στην Οσκαρική star να υιοθετήσει το παιδί καθώς οι Αρχές της Καμπότζης έκαναν λόγο για παιδικό trafficking! Δημοσιεύματα τότε ανάφεραν πως η Angelina είχε χρηματίσει για να βγάλει visa στον Maddox, με την υπόθεση να ολοκληρώνεται αίσια το 2003.

Μάλιστα η Jolie υποδέχτηκε τον γιο της στην Namibia όπου ήταν σε εξέλιξη τα γυρίσματα της ταινίας Beyond Borders.

Σήμερα, 13 χρόνια μετά ο Maddox είναι πλέον στα 14 και μαζί με την μαμά του θα γυρίσουν ένα ντοκιμαντέρ για την χώρα του, σχετικά με το ολοκαύτωμα των συμπατριωτών του από τον Khmer Rouge, ο οποίος ευθύνεται για 1,7 εκατομμύρια θανάτους!

Στην Καμπότζη υπάρχει και το ίδρυμα Maddox Jolie-Pitt (ναι, ο Brad έχει υιοθετήσει τον Maddox) το οποίο εδώ και 12 χρόνια βοηθάει οικογένειες να ξεπεράσουν την φτώχια αλλά και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης.

Σαν την μαμά του ο Maddox, που δεν ξεχνάει την πατρίδα του…

Δες ΕΔΩ πως αντέδρασε ο Brad Pitt όταν έμαθε πως θέλουν τα παιδιά του να κάνουν τατουάζ!