9 celebrity που παραμένουν chic ακόμα και στους 100 βαθμούς!

Αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλα τα στιλ!
9 celebrity που παραμένουν chic ακόμα και στους 100 βαθμούς!



Αν και τα μονόχρωμα σύνολα είναι μια safe επιλογή για όλες τις εμφανίσεις της ημέρας... που και που έχει πλάκα να δοκιμάζεις συνδυασμούς και να μπλέκεις τα χρώματα μεταξύ τους! Αλλά πως ακριβώς θα φορέσεις το mix and match έτσι ώστε να μην καταλήξεις να έχεις ντυθεί σαν κλόουν;

Τέλεια έμπνευση θα αντλήσεις από τις παρακάτω stylish celebs!

Reese Witherspoon
Tα χρώματα που επιλέγει η αγαπημένη ηθοποιός είναι κυρίως το άσπρο, το μπλε και το κόκκινο. Η Reese φοράει άνετα και φαρδιά shorts καθώς και classy φορέματα σε φλοράλ σχέδια!

Solange Knowles
Mπορεί η Beyonce να έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα για όλα αυτά τα ταλέντα που διαθέτει...ωστόσο όμως και η αδελφή της Solange μας έχει απασχολήσει αρκετά με το ιδιαίτερο και απρόβλεπτο στιλ της! Το στιλιστικό highlight της κάθε φορά είναι τα χρώματα που χρησιμοποιεί σε κάθε σύνολό της! Είναι έντονα και funky!

Olivia Palermo
Η λίστα με τις πιο stylish star θα ήταν άδεια χωρίς την Olivia Palermo, αναμφίβολα! Είναι η star που φοράει flat παπούτσια σχεδόν σε κάθε έξοδό της και το υποστηρίζει πλήρως! Η Olivia μπορεί να αναδείξει με το δικό της μοναδικό τρόπο κάθε απλό σύνολο!

Cameron Diaz
Φυσικά και η celebrity αυτή ξεχωρίζει όχι μόνο για τις απλές αλλά και εντυπωσιακές συνάμα επιλογές της αλλά και για τα υπέροχα πόδια της...που αναδεικνύει φυσικά με τα κοντά και σε όλα τα χρώματα σορτσάκια που επιλέγει!

Amal Clooney
Πρόσφατα στη λίστα με τα style icons προστέθηκε και η γυναίκα του Clooney! Είναι σοφιστικέ, chic και classy! Είτε προτιμάει να φοράει ψηλά, είτε χαμηλά το αποτέλεσμα είναι εξίσου αριστοκρατικό!

Olivia Wilde
Η Olivia επιλέγει σχεδόν πάντα φλοράλ κομμάτια (φορέματα, παντελόνια κ.α.). Φαίνεται cool ότι και αν επιλέξει να βάλει!

Halle Berry
Έχεις ξαναδεί jean σορτσάκι να αναδεικνύεται τόσο πολύ από κάποια; Τελικά ο πιο απλός συνδυασμός είναι και ο πιο stylish!

Emma Stone
Τη μια ντύνεται απλά, λιτά και απέριττα και την άλλη πιο εκκεντρικά. Το σημαντικό είναι ότι πάντα πετυχαίνει να κάνει stylish εμφανίσεις και να τραβάει το βλέμμα σου πάνω της και να σε κάνει να αναζητήσεις να βρεις τα αντίστοιχα κομμάτια και να τα συνδυάσεις όπως η Emma!

Zoe Saldana
H Zoe κάνει απλούς συνδυασμούς όπως ένα jean με t-shirt. Το θέμα είναι ότι τα accessories που χρησιμοποιεί είναι αυτά που δίνουν μια ξεχωριστή πινελιά σε κάθε σύνολό της!

*Πηγή φωτογραφιών: Pinterest

Δες την Κate Moss sexy στην νέα διαφήμιση της Balenciaga με την Lara Stone!