Ο David Beckham στην παραλία παραμένει ο πιο sexy μπαμπάς

Έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση ο διάσημος ποδοσφαριστής, ωστόσο διαθέτει ακόμη ένα από τα πιο hot κορμιά στην showbiz. Και το απέδειξε στην παραλία του Malibu...
Ο David Beckham στην παραλία παραμένει ο πιο sexy μπαμπάς



Ο David Beckham πήρε τον γιο του Romeo και πήγαν για surfing, αποκαλύπτωντας το εξαιρετικό του σώμα αλλά και ένα ακόμη τατουάζ που «χτύπησε» πρόσφατα. Παραμένει μέχρι και σήμερα ένας από τους πιο sexy μπαμπάδες (συναγωνίζεται με τον Brad Pitt σε αυτό)!

Ο 39χρονος super star, ο οποίος έχει αγωνιστεί στους μεγαλύτερους συλλόγους του πλανήτη, διασκέδασε με τον γιο του κάνοντας surfing, φορώντας ένα γκρι μαγιό. Οι κοιλιακοί του David ήταν σε άψογη κατάσταση, παρά το γεγονός πως ο Άγγλος έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Ο Beckham, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Victoria Adams από το 1999 έχοντας αποκτήσει 4 παιδιά μαζί της, αποκάλυψε και το νέο του τατουάζ στο αριστερό μέρος των πλευρών του το οποίο γράφει «Mum & Dad». Ο 39χρονος Άγγλος είναι λάτρης των τατουάζ, καθώς έχει γεμίσει την πλάτη του και τον κορμό του σώματος του.

Όσον αφορά την ημέρα... surfing, ο David με τον Romeο το διασκέδασαν με την ψυχή τους, δείχνοντας πως παραμένει ένας εξαιρετικός μπαμπάς! Και sexy άντρας...