Το πήρε απόφαση: Η Tori Spelling χωρίζει

To έψαξε, το προσπάθησε, το πάλεψε αλλά η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να βάλει τέλος στον γάμο της με τον Dean McDermott.
Το πήρε απόφαση: Η Tori Spelling χωρίζει



Η Tori Spelling πήρε σημαντικές αποφάσεις, μετά τη νοσηλεία της σε κλινική του Los Angeles. Πρώτη και σημαντικότερη; Να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγο της, Dean McDermott μετά από 8 χρόνια έγγαμου βίου.

Η κόρη του θρυλικού παραγωγού, Aaron Spelling, η οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills», έχει το δικό της reality show, το «True Tori» και είπε να μοιραστεί με τον κόσμο τα οικογενειακά της πλάνα.

Μέσα  από την κλινική όπου νοσηλεύεται (καθώς κρίθηκε ύποπτη ως φορέας του ιού Έμπολα) έκανε κρίσιμες σκέψεις για την πορεία της ζωής της και κάπως έτσι... McDermott τέλος: «Η παραμονή μου στο νοσοκομείο με έκανε να δω πόσο γρήγορα η ζωή μπορεί να αλλάξει. Δυστυχώς βλέπω πλέον την αλήθεια για ένα άτομο που δεν είναι ποτέ εκεί για μένα».

Αιτία η εξωσυζυγική σχέση του 47χρονου ηθοποιού με την κυρία Emily Goodhand (φώτο της οποίας ακόμη δεν υπάρχει στον πλανήτη), κάτι που έκανε την Tori να πάρει αποφάσεις ζωής. Τα νούμερα πάντως δεν παίρνουν την... ανιούσα στο reality της 41χρονης ηθοποιού!