Helena Christensen: Δεν ξέρω πως έγινε μοντέλο! Είχα φουσκωτά μάγουλα

Όλοι έχουμε ανασφάλειες, αλλά όχι και έτσι!
Helena Christensen: Δεν ξέρω πως έγινε μοντέλο! Είχα φουσκωτά μάγουλα



Η Helena Christensen έγραψε τη δική της ιστορία στα 90’s στις πασαρέλες και σήμερα στα 46 της παραμένει το ίδιο εκθαμβωτική. Έχει όμως και εκείνη τις ανασφάλειες της, καθώς δήλωσε πως απορεί πως την επέλεξαν για… μοντέλο!

Αιτία; Τα λίγο πιο φουσκωτά μάγουλα που είχε σαν έφηβη, τα οποία και προφανώς δεν αποθάρρυναν τους «κυνηγούς» μοντέλων στο να την υπογράψουν, με την συνέχεια να είναι λίγο-πολύ γνωστή…

«Είχα πραγματικά πολύ άσχημα μαλλιά, φουσκωτά μάγουλα και φορούσα διαρκώς ένα ροζ κραγιόν. Δεν ξέρω πραγματικά τι βρήκαν οι Peter Lindbergh και Herb Ritts (οι άνθρωποι που την ανακάλυψαν) σε όλο αυτό», δήλωσε στο περιοδικό Red η 46χρονη Δανή καλλονή, που μεσουρανούσε τα 90’s, στην «χρυσή» εποχή του modeling.

Η ειρωνεία είναι πως το σήμα κατατεθέν της Helena είναι τα… ζυγωματικά της, τα οποία μετά το αδυνάτισμα της έγιναν πιο έντονα και πιο sexy.

Η αλήθεια είναι πως ένα μικρό σοκ το πάθαμε και εμείς όταν είδαμε την φωτογραφία της Helena στις αρχές της καριέρας της, ωστόσο μάλλον ήταν λίγο αυστηρή με τον εαυτό της.

Δες ΕΔΩ τα μυστικά της σιλουέτας της Helena Christensen