Gwen Stefani: Χωρίζει μετά από 13 χρόνια γάμου

Μα τι έχει γίνει πια στο Hollywood;
Gwen Stefani: Χωρίζει μετά από 13 χρόνια γάμου



Έχει "πέσει" χωρισμός στα διάσημα ζευγάρια. Δεν πάει πολύς καιρός που o Ben Affleck και η Jennifer Garner χώρισαν, έπειτα από 3 παιδιά και 10 χρόνια γάμου, τώρα χωρίζει και η Gwen Stefani από το σύζυγό της, μουσικό, Gavin Rossdale.

Το ζευγάρι έμοιαζε αγαπημένο και κρατούσαν αρκετά χαμηλό προφίλ κι έτσι η είδηση του χωρισμού τους προκάλεσε εντύπωση στους fan τους αλλά και στον Τύπο. Σύμφωνα μάλιστα με το ΤΜΖ, φαίνεται πως δεν θα τα βρουν εξωδικαστικά, αφού υπάρχει κάτι βασικό που διεκδικούν και οι δυο, και δεν είναι άλλο από την κηδεμονία των παιδιών.

Τόσο η 25χρονη τραγουδίστρια, όσο και ο ο 49χρονος πρώην σύζυγός της, διεκδικούν την κηδεμονία του 9χρονου Kingston, τον 6χρονο Zuma και τον μόλις ενός έτους Apollo.

Εκτός των παιδιών, το πρώην ζευγάρι έχει να μοιράσει και την περιουσία του. Το μερίδιο της Gwen  υπολογίζεται στα $80 εκατομμύρια δολάρια, ενώ του  Gavin, στα $35 εκατομμύρια.

Οι δυο τους ωστόσο έβγαλαν κοινή ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν:

"Αν και οι δυο μας μετά από ώριμη σκέψη καταλήξαμε στην απόφαση ότι δεν θα είμαστε πια σύζυγοι, παραμένουμε πάντα σύντροφοι στην ανατροφή των παιδιών μας και δεσμευόμαστε να μεγαλώσουμε τους τρεις γιούς μας σε ένα ευτυχισμένο και υγιές περιβάλλον".

Φήμες λένε ότι το βασικό πρόβλημα στη σχέση τους ήταν τα συχνά ταξίδια του Gavin με την μπάντα του, για τα οποία η Gwen του είχε κάνει πολλές φορές συζήτηση. Αντίστοιχα, εκείνος το έβρισκε υποκριτικό όλο αυτό γιατί κι εκείνη ταξίδευε πολύ με τη δουλειά της. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η τραγουδίστρια πίστευε ότι ο σύζυγός της διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις.

Κι ενώ οι star χωρίζουν, οι πρίγκιπες παντρεύονται. Δες εδώ τον παραμυθένιο γάμο του πρίγκιπα του Μονακό, Pierre Casiraghi.