Εύη Αδάμ: Δεν θέλω να ξανακάνω οικογένεια - Ούτε τρίτο παιδί θέλω

Ανανεωμένη και πάντα όμορφη μίλησε στοJoin Us για τη νέα της ζωή, τις κόρες της και τον χωρισμό της από τον Λάμπη Λιβιεράτο.
Εύη Αδάμ: Δεν θέλω να ξανακάνω οικογένεια - Ούτε τρίτο παιδί θέλω



Η Ευη Αδάμ κάθισε στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και την εκπομπή Join Us και μίλησε για την καθημερινότητά της μετά τον χωρισμό από τον Λάμπη Λιβιεράτο, για το πως είναι να μεγαλώνει μόνη της τις δύο κόρες της και για το πως ονειρεύεται τη ζωή της.  

Πως την επηρεάζει ο χρόνος: 

Δεν με νοιάζει η γνώμη των άλλων. Οταν έχεις τα γονίδια ή τη δουλειά σου, έχεις και συνείδηση. Βέβαια αν μας έβλεπες στα παρασκήνια όταν δουλεύαμε, τρώγαμε όλες Junk food. Μοντέλο σημαίνει πρότυπο. Ηταν καλή η κράση μας. Αργότερα αρχίζεις και κάνεις διατροφή, πηγαίνεις στο γυμναστήριο γιατί δε θέλεις να χαλάσει όλο αυτό. Θέλω μια υγιεινή ζωή χωρίς πλαστικές. Τρώω υγιεινά και κοιμάμαι από τις 9 το βράδυ.

Πόσο αυστηρή μητέρα είναι:

Θεωρώ ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να μεγαλώσεις παιδιά και αυτός είναι ο αυστηρός. Τηρούμε πρόγραμμα σε όλες μας τις υποχρεώσεις. Τα παιδιά μου δεν εισπράττουν αυτό το bitch που βλέπουν οι άλλοι. Οι άνθρωποι αναπαράγουμε το μοντέλο που έχουμε ζήσει κι εγώ μεγάλωσε σε μια πιο αυστηρή οικογένεια. Θέλω να μεγαλώσω τα παιδιά μου τέλεια.

Πως αντιμετώπισαν τα παιδιά τον χωρισμό της.

Τα παιδιά βλέπουν ότι κάτι γίνεται και ξαφνικά βρίσκουμε μια λύση. Τους είπαμε ότι τραβήξαμε διαφορετικούς δρόμους αλλά εσείς δεν κινδυνεύεται από αυτό. Οταν οι άνθρωποι παίρνουν διαφορετικούς δρόμους δεν ανοίγει μύτη. Στο τέλος όλοι παραδέχονται ότι αυτή η επιλογή είναι η καλύτερη. Προσπάθησα να διορθώσω την κατάσταση, οπότε κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια.

Αν ένιωσε ότι χάνει τον έλεγχο:

Αυτό που με φρίκαρε δεν ήταν το συναισθηματικό, αλλά το πρακτικό κομμάτι της ιστορίας.Η αγάπη των παιδιών μου είναι η μόνη αγάπη που μπορεί να φτάσει στα ουράνια και μόνο αυτή λαμβάνω στα υπόψιν μου. Είναι ωραίο να υπάρχει ημερομηνία λήξης αρκεί να το καταλαβαίνεις εγκαίρως. Από αυτά που βλέπω γύρω μου, αυτοί που την έχουν πατήσει είναι όσοι κρύβονται πίσω από το μικρό τους δακτυλάκι και λένε ότι μένουν μαζί για τα παιδιά.

Αν έχει προχωρήσει στη ζωή της:

Φυσικά και έχω προχωρήσει και είμαι happy. Πάντα θα προχωράω. Είναι εύκολο να φέρεις κάποιον άλλον στο σπίτι γιατί θεωρώ ότι δεν είναι δυνατόν να ντρεπόμαστε για τον εκάστοτε σύντροφό μας. Προσπαθώ να απενοχοποιώ τις καταστάσεις που είναι ενοχοποιημένες κυρίως για τα κορίτσια.

Αν θα έκανε ξανά οικογένεια:

Οχι γιατί έχω οικογένεια. Θέλουμε να κάνουμε άλλα πράγματα με τα κορίτσια και ενδεχομένως ένα τρίτο παιδί θα τους έβαζε φρένο σε όλα όσα θέλουν να κάνουν. Επειδή τις λατρεύω δε θέλω να τους κάνω εκπτώσεις. Ενα μωρό θα με κρατούσε πίσω.

Αν έχει νοσταλγήσει την περίοδο που ήταν 25 χρονών:

Δεν θυμάμαι τι ρυθμούς είχα στα 25. Τώρα έχω ένα σπίτι, παιδιά και πολλές υποχρεώσεις. Ολο αυτό είναι mission imposible που δεν θυμάμαι δυστυχώς τι σημαίνει ανεμελιά.