Νο entry: Σε ποιους celebrity έχει απαγορευτεί η είσοδος σε ξένη χώρα;

Είναι ανεπιθύμητοι μια για πάντα!
Νο entry: Σε ποιους celebrity έχει απαγορευτεί η είσοδος σε ξένη χώρα;



Είναι ωραίοι, διάσημοι, πολυτάλαντοι και για κάποιους αποτελούν είδωλα! Όμως παρόλα αυτά τους έχει απαγορευτεί η είσοδος σε κάποιες χώρες, μια για πάντα! 
Γιατί μην νομίζεις πως επειδή κάποιος είναι celebrity έχει και το ακαταλόγιστο σε ότι κάνει. Αν κάνει κάτι προκλητικό, ανεπιθύμητο, προσβλητικό τότε έχει απαγορευτικό ακόμα και σε μια ολόκληρη χώρα.

Ας δούμε κάποιες περιπτώσεις, που σε κάποιους το είχες και σε άλλους δεν το είχες!

1.Miley Cyrus - China
Μετά την προβολή ακατάλληλων φωτογραφιών με τα μάτια της λοξά, η  Miley κατηγορήθηκε ότι κορόιδευε τους Ασιάτες. Ως  αποτέλεσμα της απαγόρευτηκε η είσοδος στη Κίνα. 

2. Chris Brown -UK
Στον Chris Brown έχει απαγορευτεί η είσοδος στο Ηνωμενο Βασίλειο μετά το επεισόδιο με την Rihanna που την είχε χτυπήσει βάναυσα. 

3. Akon - Sri Lanka
Στο video clip του Akon, "Hot chick" , πρωταγωνιστεί μεγάλος αριθμός κοριτσιών με μπικίνι σε μια πισίνα και στο προσκήνιο βρίσκεται ένα άγαλμα του Βούδα. Αυτή η αμφιλεγόμενη σκηνή προκάλεσε διαμαρτυρίες από διάφορες πολιτιστικές και θρησκευτικές ομάδες, με αποτέλεσμα να του απαγορευτεί η είσοσος στη Sri Lanka.

4. Brad Pitt - China
Μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη ταινία "7 χρόνια στο Θιβέτ", του απαγορεύτηκε η είσοδος στην Kίνα, γιατί θεωρήθηκε ότι προωθούσε την ανεξαρτησία του Θιβέτ από την Κίνα και ότι σύγκρινε τους Κινέζους με τους ναζί. 
Απαγορεύτηκε η είσοδος στην Κίνα στον σκηνοθέτη Jean-Jacque Annaud καθώς και στον ηθοποιό Thewlis εξαιτίας της ανάμειξής τους στην ταινία.

5. Snoop Dogg (Από που να αρχίσουμε;)
Στον Snoop Dog έχει απαγορευτεί η είσοδος σε αρκετές χώρες.  Κυρίως για το θέμα που έχει με τα ναρκωτικά και το βεβαρημένο παρελθόν του. Μετά από ένα περιστατικό στο αεροδρόμιο του Λονδίνου, του απαγορεύτηκε δια παντός η είσοδος στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και να ταξιδεύει με τις Βρετανικές αερογραμμές. 
Του έχει απαγορευτεί επίσης η είσοδος στη Νορβηγία και στην Αυστραλία. 

 

20 άτομα που νόμιζαν ότι γνώρισαν celebrities αλλά έκαναν λάθος