Αυτό και αν είναι σκάνδαλο! Η αρραβωνιαστικιά του Robert Pattinson δεν έχει δει ποτέ το Twilight

Λες να ζηλεύει την Kristen;
Αυτό και αν είναι σκάνδαλο! Η αρραβωνιαστικιά του Robert Pattinson δεν έχει δει ποτέ το Twilight



Τι και αν πρόκειται για την ταινία που ανέδειξε τον αρραβωνιαστικό της σε σούπερ σταρ; Τι και αν χάρη σε αυτή την ταινία θα ζουν πλουσιοπάροχα και τα εγγόνια τους; Η FKA twigs δεν είναι φαν του «Twilight» και δεν το κρύβει.  

Όταν, λοιπόν δημοσιογράφος του περιοδικού «Sunday Times» τη ρώτησε αν έχει δει τον Robert Pattinson να υποδύεται τον Edward Cullen η απάντησή της ήταν σαφής: «όχι». 

Λες να μη θέλει να το δει να φιλιέται με την πρώην του Kristen Stewart; Λες να φοβάται να έρθει αντιμέτωπη με την αμφιλεγόμενη ερμηνεία του μέλλοντα σύζύγου της; Δεν θα μάθουμε ποτέ.

 

Όπως και να έχει, η 27χρονη τραγουδίστρια ήταν ειλικρινής. Η FKA twigs, επίσης, μίλησε στη συνέντευξή της για τη τη δημοσιότητα και την περίεργη αντίληψη που έχει γι’ αυτή. «Δεν καταλαβαίνω τα μεγέθη της αναγνωρισιμότητας. Είμαι λίγο αφελής. Δεν έχω σχέση με αυτό τον κόσμο, ακόμα και σε σχέση με τον εαυτο μου και με την καριέρα μου» είπε χαρακτηριστικά. 

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι ότι τη λήστεψαν στο Λονδίνο όταν έφευγε από τo μάθημα yoga, μιας και ποτέ δεν κυκλοφορεί με ασφάλεια παρά τη διασημότητα. 

Δες ΕΔΩ την FKA twigs στην μπανιέρα.