Ο Heath Ledger ήξερε πως θα πεθάνει; Συγκλονιστικές αποκαλύψεις (video)

Επτά χρόνια μετά τον θάνατο του και οι λεπτομέρειες σοκάρουν…
Ο Heath Ledger ήξερε πως θα πεθάνει; Συγκλονιστικές αποκαλύψεις (video)



Το 2008 ο Heath Ledger βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμενε στο Μανχάταν μετά από υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών και αλκοόλ. Σήμερα, ένα γερμανικό ντοκιμαντέρ φέρνει στην δημοσιότητα το ημερολόγιο του Aυστραλού star με τις λεπτομέρειες να σοκάρουν.

Το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο Heath Ledger: Too Young To Die και οι παραγωγοί κατάφεραν να εξασφαλίσουν το ημερολόγιο του ηθοποιού. Σε αυτό περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια το πώς προσπαθούσε να μπει μέσα στον ρόλο του Joker, για το Dark Knight. Κάτι που αποδείχτηκε καταστροφικό…

Στο ημερολόγιο ο Ledger είχε γραμμένη διαρκώς την λέξη «χάος», όπως έλεγε συνέχεια ο Joker στην ταινία, είχε ζωγραφισμένα τραπουλόχαρτα ενώ στην τελευταία σελίδα είχε γράψει με μεγάλα γράμματα Bye-Bye!

«Αυτό είναι το ημερολόγιο του γιου μου. Είχε κλειδωθεί σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για αρκετές εβδομάδες. Ήταν μια κοινή πρακτική που συνήθιζε να κάνει για να μελετά τους ρόλους τους», αναφέρει ο πατέρας του Ledger, Kim, στο trailer του ντοκιμαντέρ.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου ηθοποιού πάντως ανέφερε αρκετές φορές στο παρελθόν πως ο ρόλος του Joker ήταν εκείνος ο οποίος «εγκλώβισε» τον Heath σε έναν περίεργο κόσμο, καθώς κατά την διάρκεια των γυρισμάτων ήταν πραγματικά ο… Joker. Κάτι που επιβάρυνε την ήδη βεβαρυμμένη ψυχολογία του Heath…