Caitlyn Jenner: Φόρεσε μαγιό και ξεκινάει μαθήματα ορθοφωνίας για να ακούγεται γυναικεία!

Η διασημότερη transgender γίνεται διαρκώς πιο… γυναίκα!
Caitlyn Jenner: Φόρεσε μαγιό και ξεκινάει μαθήματα ορθοφωνίας για να ακούγεται γυναικεία!



Η Caitlyn Jenner εκτός από την εξωτερική της εμφάνιση, προσπαθεί να αλλάξει οτιδήποτε αντρικό έχει μείνει πάνω της. Έτσι, προσέλαβε ειδικούς καθηγητές ορθοφωνίας για να μιλάει σαν… γυναίκα, ενώ φόρεσε και ολόσωμο μαγιό!

Αυτό θα δούμε στο νέο επεισόδιο του reality της, I Am Cait, όπου παραπονιέται στην οικογένεια της πως η φωνή της είναι αντρική ενώ το σώμα της γυναικείο. Έτσι, η αρχική της σκέψη ήταν να προχωρήσει σε ακόμη μια επέμβαση, αυτή την φορά στις φωνητικές τις χορδές, ωστόσο αποφάσισε να αποφύγει ένα ακόμη… νυστέρι.

Όπως αναφέρει το RadarOnline, ο πρώην Bruce Jenner, προσέλαβε καθηγητές ορθοφωνίας ώστε να ξεκινήσει να αλλάζει την χροιά της φωνής της και να ακούγεται πιο γυναικεία.

Η γυναίκα που έχει αναλάβει το έργο να αλλάξει την φωνή της Caitlyn, είναι η Lillian Glass, η οποία έχει βοηθήσει δεκάδες transgenders ώστε να καταφέρουν να φέρουν την χροιά τους πιο κοντά στο φύλο που έχουν επιλέξει.

Η Jenner πάντως έχει ξεκινήσει σιγά-σιγά να βγαίνει από το… καβούκι της, καθώς φόρεσε και λευκό ολόσωμο μαγιό για να κολυμπήσει στην πισίνα. Κάτι που την προβλημάτιζε, όπως δήλωνε η ίδια, πάρα πολύ ωστόσο ξεπέρασε και αυτό το εμπόδιο.

Οι επεμβάσεις για τον πατριό των Kardashians πάντως δεν θα σταματήσουν καθώς σχεδιάζει ακόμη μερικές ώστε να φέρει την εξωτερική της εμφάνιση πιο κοντά σε αυτό που ονειρεύεται…

Οι φήμες μάλιστα λένε πως θέλει να μοιάσει στην Angelina Jolie