Cara Delevingne: Xρόνια Πολλά! Η διάδοχος της Kate Moss είναι εξίσου... άγρια

To supermodel από την Βρετανία γίνεται σήμερα 23 ετών!
Cara Delevingne: Xρόνια Πολλά! Η διάδοχος της Kate Moss είναι εξίσου... άγρια



Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνιση της στη showbiz μέχρι σήμερα δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια όσο κι αν μας φαίνεται αιώνας πια! Η λεγόμενη και διάδοχος της Kate Moss είναι το νέο αστέρι της showbiz θυμίζοντας παλιότερες εποχές λάμψης και glam που ακόμα και το πιο τρελό καπρίτσιο ήταν δικαιολογημένο Το κορίτσι μας σήμερα έχει γενέθλια και γίνεται 23 χρονών. 

To βάρος της κοστίζει σε χρυσάφι, ενώ καθημερινά απορρίπτει ένα κάρο δουλειές και project! Είναι η νέα γενιά μοντέλων με χρυσά συμβόλαια κι εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας - γνωστά ως τα κορίτσια του ίνσταγκραμ.

Η Cara μια από τις μεγαλύτερες μούσες της παγκόσμιας βιομηχανίας μόδας συγκεντρώνει όλο το πακετό. Δηλαδή, εμφάνιση, χρήματα, δόξα και τους μεγαλύτερους σχεδιαστές να υποκλίνονται στο πέρασμα της.

Η κορυφή δικαιωματικά ανήκει στην εκκεντρική Cara Delevingne. Χάρη στην περίεργη ομορφιά, τα πυκνά φρύδια και το ασυμβίβαστο στιλ της, η 23άχρονη έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η διάδοχος της Kate Moss και είναι η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα της πασαρέλας, αφού καμία επίδειξη δεν έχει ενδιαφέρον χωρίς αυτήν. Αξίζοντας το βάρος της σε χρυσό, είναι το κεντρικό πρόσωπο των μεγαλύτερων οίκων μόδας του κόσμου, και το αγαπημένο παιδί των παπαράτσι μιας και κάθε της κίνηση ή γκριμάτσα γίνεται είδηση.

Oι φίλες της, τα μέλη της πιο στιλάτης συμμορίας της μόδας Karlie Kloss, Joan Smalls, Κendall Jenner και Jourdan Dunne, είναι κι αυτές σταθερές αξίες στο χρηματιστήριο της μόδας. Οι χιλιάδες followers στο instagram και το twitter αντιγράφουν μετά μανίας τις εμφανίσεις της και την έχουν αναδείξει στο πιο ισχυρό fashion icon του 21ου αιώνα. 

Από την άλλη, τα χιλιόμετρα που γράφει στις πασαρέλες είναι αμέτρητα, όπως και τα ευχαριστήρια δώρα των χορηγών, ενώ τα συμβόλαια διαδέχονται το ένα το άλλο με καταιγιστικούς ρυθμούς προσθέτοντας ολοένα και περισσότερα μηδενικά στους τραπεζικούς της λογαριασμούς και το ονόματα της στη λίστα του Forbes με τα πιο καλοπληρωμένα νέα μοντέλα.

Κάνοντας πέρασμα από τη Victoria Secret, διάσημες ταινίες και clip, η Cara Delevingne είναι το πιο Hot stuff που υπάρχει και θα θέλαμε για...κολλητή.

Δες ΕΔΩ ανέκδοτες φωτογραφίες της Cara Delevingne πριν γίνει διάσημη

Δες ΕΔΩ την Cara να ποζάρει topless μαζί με την Kendall Jenner