Khloe Kardashian: Είναι έγκυος! Τίνος είναι το παιδί;

Ένα σοκ το πάθαμε είναι η αλήθεια…
Khloe Kardashian: Είναι έγκυος! Τίνος είναι το παιδί;



Η Kim Kardashian περιμένει το δεύτερο παιδί της. Η Kourtney Kardashian γέννησε πριν τρεις μήνες. Ε, ήρθε η σειρά της μικρότερης της οικογένειας, Khloe, να μείνει έγκυος!

Όπως αναφέρει το RadarOnline, η Khloe έχει πάρει εδώ και αρκετό την απόφαση να κάνει επιτέλους την δική της οικογένεια. Και ως δια μαγείας (πραγματικά όμως), έμεινε έγκυος με την ταυτότητα του πατέρα να παραμένει άγνωστη! Ούτε αναφέρετε πουθενά αν έμεινε έγκυος από εξωσωματική ή με τον… κλασικό τρόπο!

«Η Khloe είναι αποφασισμένη να γίνει μητέρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χάνει χρόνο. Έχει πολύ αγάπη να δώσει σε ένα μωρό», ανέφερε άνθρωπος κοντά στην 31χρονη τηλεπερσόνα.

Το δημοσίευμα συνεχίζει αφήνοντας ερωτηματικά για το ποιος είναι ο πατέρα του μωρού της Khloe. Οι βασικοί υποψήφιοι είναι δυο: Ο star του NBA, James Harden, και ο πρώην σύντροφος της, rapper, French Montana!

Εμείς πάντως κρατάμε τις επιφυλάξεις μας, μιας και το Radar είναι σκανδαλοθηρικό ενώ ούτε η σιλουέτα της Khloe μοιάζει να κυοφορεί. Οπότε απλά εμείς περιμένουμε…

Iδού ο James Harden...

Kαι αυτός είναι ο French Montana...

Δες ΕΔΩ την Khloe στην τελευταία της sexy φωτογράφιση