Angelina Jolie: Πάσχει από νευρική ανορεξία;

Δημοσίευμα κάνει λόγο για νευρική ανορεξία!
Angelina Jolie: Πάσχει από νευρική ανορεξία;



Η Angelina Jolie ήταν πάντοτε αδύνατη. Αυτό το γνωρίζαμε. Νέες φωτογραφίες αλλά και δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες όμως έχουν προκαλέσει ανησυχία, καθώς αναφέρουν πως η οσκαρική star πάσχει από νευρική ανορεξία!

Συγκεκριμένα, το (σκανδαλοθηρικό) National Enquirer έχει μια αποστεωμένη φωτογραφία της 40χρονης superstar αναφέροντας πως ζυγίζει 38 κιλά! Μάλιστα στο ρεπορτάζ του περιοδικού τα πράγματα περιγράφονται ιδιαιτέρως ανησυχητικά για την Angie.

Οι γιατροί αναφέρουν πως ο οργανισμός της δεν δέχεται την τροφή με αποτέλεσμα να χάνει διαρκώς βάρος. Μάλιστα, ο σύζυγος της, Brad Pitt και τα έξι παιδιά τους ανησυχούν πως πολύ σύντομα η κατάσταση της Jolie θα χειροτερεύσει…

Στο ρεπορτάζ σημειώνεται πως οι επεμβάσεις που έχει υποβληθεί η Angelina την τελευταία διετία (διπλή μαστεκτομή, αφαίρεση ωοθηκών) έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην κατάσταση της υγεία της.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσίευμα θέλει την 40χρονη superstar στα όρια της νευρικής ανορεξίας καθώς την τελευταία διετία κάνουν την εμφάνιση της.

Από την πλευρά της Angelina, δεν σχολιάζεται καν το θέμα ωστόσο η αλήθεια είναι πως η εμφάνιση της έχει αρχίσει και μας ανησυχεί ιδιαίτερα και εμάς…

Δες ΕΔΩ την Angelina πίσω στα 90s να ποζάρει με... περούκα!