Beyonce: Η super sexy φωτογράφιση της για το Vogue

Με τον Mario Testino να… υπογράφει το concept!
Beyonce: Η super sexy φωτογράφιση της για το Vogue



Η Beyonce είναι αναμφίβολα μια από τις πιο sexy παρουσίες στην showbiz. Αυτό το αποτύπωσε με τον καλύτερο τρόπο ο Mario Testino στον φωτογραφικό του φακό για λογαριασμό του Vogue Σεπτεμβρίου!

Στις πρώτες φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα μάλιστα (το περιοδικό κυκλοφορεί στις 14 Αυγούστου), η Beyonce ποζάρει σε ένα από τα καρέ με μια εντυπωσιακή seethrough τουαλέτα και χωρίς εσώρουχα! Κάτι που δεν μας είχε συνηθίσει η Queen-Bey…

Φυσικά οι καμπύλες της 33χρονης superstar είναι αυτές που εντυπωσιάζουν με τον Testino να αποτυπώνει άριστα τα… δυνατά σημεία της Beyonce. Mιλάμε άλλωστε για τον άνθρωπο που ανέδειξε την Kate Moss, την Gisele και την Αlessandra Ambrosio μέσα από τον φακό του.

Στο εξώφυλλο η «βασίλισσα» της R n’ B εμφανίζεται με wet look σε μια από τις πιο σέξι φωτογραφίσεις που έχουμε δει τους τελευταίους μήνες.

Με την φωτογράφιση αυτή, παράλληλα η Αμερικανίδα «διαλύει» και τις φήμες που την ήθελαν να περιμένει δεύτερο παιδί, καθώς έχει ήδη την δίχρονη Blue Ivy, καρπό του γάμου της με τον rapper (και βασιλιά της μουσικής βιομηχανίας), Jay-Z.

Περιμένατε ποτέ τέτοιες πόζες από την Beyonce; Εμείς πάντως όχι!

Δες ΕΔΩ και πόσο κοστίζουν τα ψηλοτάκουνα που αγόρασε η Beyonce! Πραγματικά δεν θα το πιστεύεις...