Όταν έκλαψε ο Μαζώ... Και άλλα διάσημα on-stage δάκρυα

Ο Έλληνας τραγουδιστής είναι ευαίσθητη ψυχή.
Όταν έκλαψε ο Μαζώ... Και άλλα διάσημα on-stage δάκρυα



Viral έχουν γίνει τα δάκρυα που έριξε ο Γιώργος Μαζωνάκης στο stage της Σαλαμίνας κατά τη διάρκεια συυναλίας του. Ο Έλληνας τραγουδιστής είδε στο κοινό δύο συμμαθητές του που έχουν μεγαλώσει μαζί και συγκινήθηκε όταν τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους. Ορίστε και το βίντεο.

Και ενώ σκεφτόμασταν ότι ο σκληροπυρηνικός Μαζώ είναι τελικά ευαίσθητη ψυχή, φέραμε στο μυαλό μας μερικούς μόνο από τους καλλιτέχνες που έχουν έρθει σε παρόμοια κατάσταση επί σκηνής.

Τον περασμένο Αύγουστο έκλαψε στη σκηνή ο Αντώνης Ρέμος όταν ερμήνευσε το τραγούδι «Δυο ψέματα» που είχε γράψει ο Αντώνης Βαρδής.  

Με λυγμούς έκλαιγε η Νατάσσα Μποφίλιου την ώρα που έλεγε το «Μέτρημα» στην Τεχνόπολη, τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. 

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ένας 10χρονος φαν έδωσε στον Justin Timberlake το καλύτερο δώρο της ζωής του και εκείνος δεν μπορούσε παρά να συγκινηθεί. Δες παρακάτω το βίντεο και ΕΔΩ την εξήγησή του. 

Από τις λίγες φορές που χαιρόμαστε όταν βλέπουμε άνθρωπο να κλαίει. Μάλλον τα δάκρυα είναι «κροκοδείλια» αλλά εμείς οφείλουμε να τα καταγράψουμε.

Ο τραγουδιστής των One Direction Harry Styles μάλλον παρασύρθηκε από την ένταση της συναυλίας στη Μελβούρνη και από την αποθέωση του κοινού.

Δες ΕΔΩ γιατί οι γυναίκες κλαίνε τόσο συχνά.