Miley Cyrus: Η Hannah Montana μου έκανε κακό

Αλλά και το πόσο καταστρεπτικός ήταν αυτός ο ρόλος για ένα παιδί 14 ετών…
Miley Cyrus: Η Hannah Montana μου έκανε κακό



Η Miley Cyrus από το αγαπημένο κορίτσι των Αμερικανών, μεταμορφώθηκε σε μια star που θέλει μόνο να προκαλεί. Καπνίζοντας μαριχουάνα ή ποστάροντας γυμνές selfies, η 22χρονη superstar έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται πως άλλαξε έτσι. Η απάντηση απλή: Hannah Montana!

Αυτό δήλωσε η ίδια στο περιοδικό Marie Claire, τονίζοντας πως ο ρόλος της στην σειρά της Disney την έκανε να «κλειδωθεί» σε μια περσόνα που δεν ήταν δική της. Ήταν μάλιστα 14 ετών όταν ξεκίνησε η σειρά και φυσικά με το τέλος της, το 2011, η Cyrus μεταμορφώθηκε σε… οργισμένο είδωλο!

«Αναγκαζόμουν να δείχνω κάποια που δεν ήμουν. Έδειχνα τέλεια στην σειρά και τις φωτογραφίσεις. Έπρεπε να είμαι όμορφη διαρκώς. Όταν τελείωσε η σειρά αναρωτήθηκα απλά ‘Ποια είμαι τελικά;», δήλωσε στο περιοδικό Marie Claire η Αμερικανίδα.

Η Miley πάντως αρνείται πως είναι πρότυπο ομορφιάς, γνωρίζοντας μάλιστα πως οι σημερινές της επιλογές πιθανότατα της έχουν κλείσει τις πόρτες για συνεργασίες με γνωστές εταιρείες: «Πιθανότατα ποτέ δεν θα κάνω καμία καμπάνια εκτός αν θέλουν μια κοπέλα που να καπνίζει μαριχουάνα και δεν νοιάζεται για τους γύρω της».

Η αλήθεια είναι πως όλοι λίγο-πολύ είχαμε ξαφνιαστεί από την απότομη αλλαγή της Miley, ωστόσο υποψιαστήκαμε πως η Hannah Montana την καταπίεζε…

Aν δεν θυμάστε την Hannah Montana, να σας θυμίσουμε πως ήταν έτσι...

Και ξαφνικά η Miley μεταμορφώθηκε σε κάτι τέτοιο...

Δες ΕΔΩ την Miley topless αγκαλιά με την κοπέλα της, Stella Maxwell