Prince George: Εξαγριώθηκε το Παλάτι με τους paparazzi!

Έξω φρενών ο William και η Kate Middleton!
Prince George: Εξαγριώθηκε το Παλάτι με τους paparazzi!



Ο Πρίγκιπας George εξελίσσεται στην… μασκότ του Παλατιού του Buckingham. Αυτό δεν αρέσει ωστόσο καθόλου στους γονείς του, Πρίγκιπα William και Kate Middleton, οι οποίοι ήταν ξεκάθαροι προς τους παπαράτσι: Σταματήστε να παρενοχλείτε τον George.

Αυτό διεμήνυσε στους ανθρώπους του Τύπου ο εκπρόσωπος του βασιλικού ζευγαριού, Jason Knauf, με ανακοίνωση του: «Οι παπαράτσι κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για μια φωτογραφία του Πρίγκιπα. Παρακολουθούν κάθε του βήμα. Ο Πρίγκιπας William και η Δούκισσα ανησυχούν πως τόσο ο George όσο και η Charlotte (η κόρη τους) δεν θα μπορούν να ζήσουν σαν παιδιά μέσα από την παρενόχληση που τους γίνεται».

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Πρίγκιπας George και η Charlotte θα μεγαλώσουν «φυλακισμένοι» πίσω από τις πόρτες του Buckingham. Τόσο ο William, όσο και η Kate επιθυμούν να παιδιά τους να παίζουν όπως όλα τα άλλα παιδιά, χωρίς ωστόσο να τα κυνηγούν οι παπαράτσι!

Ο Knauf υπογράμμισε πως αν συνεχιστεί το φαινόμενο, τότε η Kate και ο William θα απευθυνθούν στην δικαιοσύνη…

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι γονείς του George ζητούν από τους φωτογράφους να αφήσουν τον δίχρονο Πρίγκιπα μακριά από την δημοσιότητα. Διάβασε ΕΔΩ τι συνέβη την πρώτη φορά...

Eίναι πάντως γλύκα!