Cara Delevingne: Το modeling με οδήγησε στην κατάθλιψη

Η 22χρονη Βρετανίδα για ακόμη μια φορά ξεσπαθώνει κατά την βιομηχανία της μόδας…
Cara Delevingne: Το modeling με οδήγησε στην κατάθλιψη



Η Cara Delevingne είναι αυθόρμητη. Δεν μασάει τα λόγια της. Από την ημέρα που αποφάσισε να γίνει ηθοποιός είναι αποφασισμένη να πει όσα συμβαίνουν πίσω από τα λαμπερά φώτα του modeling. Έτσι, για ακόμη μια φορά ξέσπασε σε συνέντευξη της…

Αυτή την φορά, μιλώντας στους Times, η Cara αποκάλυψε πως η πίεση την έκανε να υποφέρει από κατάθλιψη, ένιωσε να μισεί το σώμα της ενώ από το άγχος απέκτησε ψωρίαση, ένα αυτοάνοσο νόσημα που ταλαιπωρεί αρκετό κόσμο, μεταξύ των οποίων και την Kim Kardashian.

«Δεν ήταν καλές εποχές. Συνέχεια μάλωνα με τους γύρω μου και ήμουν σε ένα αεροπλάνο. Μόνιμα νεύρα. Από ένα σημείο και μετά άρχισα να μισώ τον εαυτό μου και το σώμα μου. Αυτό με έκανε ακόμη να νιώθω ακόμη χειρότερα μέρα με την μέρα», δήλωσε η Cara.

Μάλιστα, στην φετινή fashion week του Παρισιού περπάτησε συνολικά σε 53 catwalks, κάτι που την οδήγησε στην κατάθλιψη και στην εμφάνιση ψωρίασης: «Νόμιζα πως ο κόσμος θα φοράει γάντια για να με αγγίξει! Ότι είχα λέπρα, ή κάτι τέτοιο. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου».

Όμως η «επίθεση» της Delevingne συνεχίστηκε, μιας και αποκάλυψε ότι η βιομηχανία αναγκάζει τα νεαρά κορίτσια να ποζάρουν γυμνά: «Είναι απαίσιο και αηδιαστικό! Μιλάμε για μικρά κορίτσια. Ξεκινάει όλο αυτό από νεαρή ηλικία και οδηγείσαι σε… όχι τόσο καλά πράγματα»!

Όσο για το μέλλον της; H Cara είναι αποφασισμένη να κάνει πολύ λιγότερες fashion δουλειές καθώς έχει σαν στόχο να γίνει ηθοποιός. Και φαίνεται πως θα τα καταφέρει καθώς μέσα στο 2016 θα την δούμε να εμφανίζεται σε έξι συνολικά ταινίες!

Εμείς πιστεύουμε πάντως πως η Cara στο μέλλον θα δώσει και άλλες λεπτομέρειες για όσα συμβαίνουν στα catwalks…

Διάβασε ΕΔΩ όσα δεν ήξερες για την διάδοχο της Kate Moss