Kate Midletton: Που είναι εξαφανισμένη η Δούκισσα του Cambridge;

Ακόμη ένα non show της Δούκισσας που προκάλεσε αρκετές φήμες…
Kate Midletton: Που είναι εξαφανισμένη η Δούκισσα του Cambridge;



Tα πάντα ήταν έτοιμα για τον τέλειο γάμο. Οι καλεσμένοι κατέφταναν στην All Saints Church στo Τhurlestone. Όχι όμως και η λαμπερότερη, η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton. Αυτό ήταν αρκετό για να ξεκινήσει η μεγάλη ερώτηση: Τι συμβαίνει με την Kate;

Η 32χρονη ήταν καλεσμένη στον γάμο της φίλης της Daisy Dickson με τον μεσίτη, Bear Maclean, ωστόσο έλαμψε δια της απουσίας της! Την βασιλική οικογένεια εκπροσώπησε ο Πρίγκιπας William και η αδερφή της Kate, Pipa, ωστόσο η απουσία της συζητήθηκε έντονα.

«Κανείς δεν ξέρει γιατί δεν ήρθε. Το συζητούσαν όλοι το επόμενο πρωί. Υπήρχαν καρτελάκια με το όνομα William and Catherine Wales. Μάλιστα θα κάθονταν στο πρώτο τραπέζι. Όλοι περίμεναν να έρθει», δήλωσε στην Daily Mail άνθρωπος που ήταν στον γάμο.

Τι συμβαίνει όμως και δεν εμφανίστηκε η Δούκισσα του Cambridge; Η κόρη της, Πριγκίπισσα Charlotte, είναι μόλις 3 μηνών και την χρειάζεται ακόμη δίπλα της ενώ και ο Πρίγκιπας Γεώργιος είναι μόλις 2.

Αυτό είναι ακόμη ένα… foul της Kate, καθώς τα non show της σε δημόσιες εκδηλώσεις έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στην βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς θεωρεί πως η σύζυγος του εγγονού της πρέπει να εκπροσωπεί την βασιλική οικογένεια.

Τι συμβαίνει με την Kate;

Kαι το νεόνυμφο ζευγάρι...

Διάβασε ΕΔΩ την απαγόρευση του Παλατιού στους παπαράτσι για τον πρίγκιπα George