Το ευχαριστώ της Nicole Kidman στον σύζυγο της

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε μετά τον θάνατο του πατέρα της και για την βοήθεια που της έδωσε ο σύζυγος της Keith Urban.
Το ευχαριστώ της Nicole Kidman στον σύζυγο της



Η Νicole Kidman «έχασε» τον πατέρα της τον περασμένο Σεπτέμβρη, με τον Keith Urban να της δίνει το στήριγμα που χρειαζόταν μετά από αυτή την δύσκολη στιγμή, όπως αποκάλυψε η 47χρονη ηθοποιός.

«Όλοι γνωρίζουν πως χρειάζεσαι έναν σύντροφο στις δύσκολες στιγμές όπως και στις καλές. Είναι πολύ δύσκολες τέτοιες καταστάσεις και ο σύζυγος μου ήταν εξαιρετικός σε όλο αυτό. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου», δήλωσε η 47χρονη Nicole Kidman η οποία είναι παντρεμένη με τον 47χρονο τραγουδιστή Keith Urban από το 2006 έχοντας αποκτήσει δυο παιδιά. H Κidman είχε παντρευτεί στο παρελθόν τον star του Hollywood, Τοm Cruise, με τον οποίο έχει υιοθετήσει δυο παιδιά.

Η Kidman, η οποία έχει κατακτήσει το Oscar Α’ Γυναικείου Ρόλου στην ταινία «Hours», ζει στο Nashville μακριά από την δημοσιότητα, μια ζωή που όπως τονίζει της ταιριάζει: «Η ζωή μου εδώ είναι πολύ ήσυχη. Εγώ και ο Keith πηγαίνουμε για τρέξιμο και κολύμπι. Έχω αρκετά χρόνια καριέρας και χρειάζομαι πλέον ξεκούραση».

Ο πατέρας της Kidman, Antony Kidman, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών στην Σινγκαπούρη αιφνιδιαστικά, βυθίζοντας στο πένθος της Nicole