Η συνέντευξη της χρονιάς; Ellen De Generes - Caitlyn Jenner στο ίδιο show

Εσύ τι θα ήθελες να ρωτήσει την πιο διάσημη trans του κόσμου;
Η συνέντευξη της χρονιάς; Ellen De Generes - Caitlyn Jenner στο ίδιο show



Πώς και πώς περιμένουμε την πρεμιέρα της 13ης σεζόν του show της Ellen DeGeneres. O λόγος είναι ότι η αγαπημένη μας κωμικός θα πάρει συνέντευξη από τρεις δυναμικές γυναίκες: Την υποψήφια πρόεδρο των ΗΠΑ Hillary Clinton, την Caitlyn Jenner και τη συνήγορο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Malala Yousafzai.

To πρόσωπο, βέβαια, που μας ιντριγκάρει περισσότερο είναι η πιο διάσημη trans του κόσμου, η Caitlyn Jenner. Είμαστε σίγoυρες ότι η Ellen θα την προσεγγίσει με το χαλαρό στιλ που συνηθίζει, οι δυο τους θα γελάσουν και θα περάσουν καλά, ενώ η παρουσιάστρια σε κάποιο σημείο θα μας συγκινήσει με την τοποθέτησή της περί διαφορετικότητας. Θα την ευχαριστηθούμε, θα γίνει viral και θα κοιμηθούμε ήσυχες. 

Θα μείνουμε, ωστόσο, με κάποιες απορίες που γυροφέρνουμε στο κεφάλι μας από τότε που η 65χρονη έκανε αλλαγή φύλου. Ορίστε οι ερωτήσεις που θα κάναμε στην Caitlyn αν την είχαμε τετ- α – τετ.  

Γιατί περίμενες να φτάσεις στα 65 για να κάνεις την αλλαγή φύλου; 

Μετάνοιωσες που έκανες παιδιά ενώ θα μπορούσες να είχες μία ιδανική για σένα ζωή; 

Πιστεύεις ότι η μαμά σου και τα παιδιά σου σε έχουν αποδεχτεί πλήρως ή υποκρίνονται μπροστά στην τηλεόραση για τις ανάγκες του show; 

Θα έκανες ποτέ γυμνή φωτογράφιση; 

Έχεις δηλώσει πως σου αρέσουν ακόμα οι γυναίκες. Θα δοκίμαζες να κάνεις σεξ με άντρα; Σε ελκύουν οι άντρες; 

Τι είδους πορνό σου αρέσει να βλέπεις;

Γιατί δεν κάνεις επέμβαση πέους; 

Θα ήθελες να μοιάσεις σε κάποια Kardashian; 

Πώς νιώθεις για την πρώην γυναίκα σου Kris Jenner;

Ένιωσες ποτέ ότι το έχεις παρακάνει με την υπερβολική έκθεση; Μήπως μέσα σε όλη αυτή την ανελέητη βιομηχανία χάνεται ο σκοπός και το νόημα της πράξης σου;