Brad Pitt – Angelina Jolie: Έφτασαν ένα βήμα πριν το διαζύγιο!

Δημοσίευμα θέλει το διάσημο ζευγάρι να επισκέπτεται σύμβουλο γάμου…
Brad Pitt – Angelina Jolie: Έφτασαν ένα βήμα πριν το διαζύγιο!



Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στον γάμο τους σύμφωνα με δημοσιεύματα. Τόσο σοβαρά που έφτασαν ένα βήμα πριν το διαζύγιο, ωστόσο η μαμά του Brad, Jane έσωσε την κατάσταση!

Σύμφωνα με το Life & Style η κυρία Pitt έκανε πολύ δυναμική επέμβαση στην ζωή του ζευγαριού αποσοβώντας στο παρά… πέντε το διαζύγιο, οδηγώντας το ζευγάρι σε σύμβουλο γάμου: «Η Jane πιστεύει πως ο γάμος είναι μια δέσμευση και όλα τα προβλήματα λύνονται. Έβαλε τις φωνές και στους δυο πως δεν προσπαθούν πολύ. Τους είπα πως τα προβλήματα τους είναι αστεία! Ντράπηκαν και οι δυο…».

Το δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει ότι το ζευγάρι είχε αποφασίσει να πάρει διαζύγιο το οποίο θα ανακοίνωναν μετά το promotion της ταινίας By The Sea, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι δυο stars σε σκηνοθεσία της Angelina.

Η κυρία Jane έκανε φοβερή δουλειά πείθοντας και τον 51χρονο γιο της αλλά και την 40χρονη νύφη τους να απευθυνθούν σε έναν ειδικό σύμβουλο γάμου, τον οποίο επισκέπτονται για να λύσουν τα προβλήματα τους στο Ozarks..

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το ζευγάρι έχει έξι παιδιά και ένα διαζύγιο θα κάνει κακό στην ανατροφή τους ενώ ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα κοστίσει αρκετά εκατομμύρια δολάρια και στην Angelina και στον Brad.

Παλέψτε το βρε παιδιά και εσείς λίγο…

Αυτή είναι η κυρία Jane Pitt

Δες ΕΔΩ γιατί λένε ότι η Angelina Jolie πάσχει από νευρική ανορεξία. 

Tags: