Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Τα Εγκλήματα, η αναγνωρισιμότητα και ο μυστικός γάμος στη Βενετία

Μίλησε για όλα στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την εκπομπή Join Us
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Τα Εγκλήματα, η αναγνωρισιμότητα και ο μυστικός γάμος στη Βενετία



Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες ηθοποιούς μίλησε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ για τη ζωή του, την αναγνωρισιμότητα, τη φιλία και τον «μυστικό» του γάμο στη Βενετία. Όπως αποκάλυψε, η ζωή του άλλαξε το 1999 με το σήριαλ «Εγκλήματα», καθώς τον γλίτωσε από ένα στοίχημα που είχε βάλει με τον εαυτό του. Εκείνη την εποχή λοιπόν, στην ηλικία των 29 ετών, τον κάλεσαν σαν guest προκειμένου να παίξει στα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς, αλλά απ’ ότι φάνηκε ο ταλαντούχος ηθοποιός άρεσε και με το παραπάνω. Η ζωή του όμως δεν άλλαξε λόγω αναγνωρισιμότητας. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος δούλευε από τα 22 του χρόνια ήθελε όχι μόνο να αξίζει σαν ηθοποιός, αλλά να μπορεί και να επιβιώσει. Έτσι, είχε βάλει ένα όριο να κυνηγάει το όνειρό του μέχρι τα 30. Και η επιτυχία φάνηκε όταν όπως είπε «άρχισαν οι προτάσεις για τηλεπαιχνίδια και μεσημεριανές εκπομπές». Αλλά ποτέ δεν παρασύρθηκε: «Ήμουν επιλεκτικός γιατί το ζητούμενο δεν ήταν να κάνω λεφτά, ήθελα να νιώθω καλά» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σχολίασε το ρόλο του ως γκέι κομμωτής στο Λάκη Λαζόπουλο: «Θα έκανε κακό στην καριέρα μου αν ήμουν γκέι, γιατί συνήθως αυτό που είσαι δεν μπορείς και να το κάνεις καλά»

Στην πορεία μίλησε για τις φιλίες του από το χώρο, οι οποίες θυμίζουν τις φιλίες του στρατού, για τα στάδια της αναγνωρισιμότητας και την περίοδο που παραλίγο να πάρουν τα μυαλά του αέρα.

Τέλος, αναφέρθηκε στον έγγαμο βίο υποστηρίζοντας ότι πιο μικρός φοβόταν το γάμο καθώς μπορεί να ένιωθε ότι είναι μία ασφυκτική συγκυρία. «Αλλά όταν ήδη συζείς με έναν άνθρωπο, ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα, αλλά τον βλέπεις σαν μια γλυκιά ευθύνη».  Ο ηθοποιός που παντρεύτηκε στα 44, δεν θα μπορούσε φυσικά να μην κάνει λόγο και για τον «πανάκριβο συναισθηματικά» γάμο στη Βενετία που οργάνωσε ο ίδιος, ο οποίος έγινε σε πολύ κλειστό περιβάλλον. Δείτε τι είπε στο βίντεο: