Kendall Jenner: Έγινε ξανθιά;

Τι αλλαγή είναι αυτή βρε κορίτσι;
Kendall Jenner: Έγινε ξανθιά;



Η Kendall Jenner φαίνεται πως ζήλεψε τις αδερφές της (τις περιβόητες Kardashians). Πως αλλιώς να εξηγήσουμε πως έβαψε (;) τα μαλλιά της πλατινέ;

Το 19χρονο supermodel πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το St.Barts που βρίσκεται για διακοπές με την οικογένεια της, μια φωτογραφία της με τα μαλλιά της full blonde. Αμέσως, όπως ήταν φυσικό, σήμανε… συναγερμός στους fans της!

«Ken-Doll» ήταν απλά το σχόλιο της Kendall χωρίς να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες για την αλλαγή στο look της, αν και φαίνεται πως τα μαλλιά είναι περούκα. Από την άλλη, γιατί όμως να προχωρήσει σε ένα τέτοιο «αστείο» στις διακοπές της;

Οι followers της γρήγορα χωρίστηκαν σε δυο «στρατόπεδα» καθώς σε άλλους άρεσε και σε άλλου όχι, ενώ έγιναν και οι απαραίτητες συγκρίσεις με τις αδερφές της. Μερικοί δε, την συνέκριναν με την Khloe!

Το ξανθό πάντως φαίνεται πως αρέσει ιδιαίτερα στην «βασιλική» οικογένεια των reality μιας και η Kim στο παρελθόν είχε κάνει τα μαλλιά της πλατινέ ενώ και η Kendall είχε βάλει τρέσες στο ίδιο χρώμα.

Eσάς σας αρέσει;

Ήταν έτσι...

Και έγινε έτσι!

Δες ΕΔΩ την Kendall Jenner να δείχνει τα... οπίσθια της στο Instagram