Οι ψευτράκοι και οι πονηρούληδες της showbiz

Τι μας θύμισες Μειμαράκη...
Οι ψευτράκοι και οι πονηρούληδες της showbiz



Νομίζω πως μετά από τη χθεσινή συνέντευξη τύπου του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, το μόνο που κάνουμε όλη μέρα είναι να αποκαλούμε ο ένας τον άλλον ψευτράκο και πονηρούλη. Με ύφος μάλιστα ελαφρώς μάγκικο, σα να είμαστε σε προπατζίδικο και να περιμένουμε την επόμενη κλήρωση του ΚΙΝΟ. 

Όπως, δηλαδή, στο 2:24:

Και ενώ ο Πρόεδρος της ΝΔ αποκάλεσε «ψευτράκο και πονηρούλη» τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εμείς εδώ στο FollowMe αρχίσαμε να συζητάμε για τους «ψευτράκους και πονηρούληδες» της showbiz. 

Ορίστε οι celebrity που συζητήσαμε και ξεχωρίσαμε. 

Οι ψευτράκοι

Lindsay Lohan 

«Η κοκαίνη που βρήκατε κύριε αστυνόμε στις τσέπες μου ήταν δανεική» είχε πει η Lindsay Lohan όταν την έπιασαν στα πράσα. Επίσης, είχε αρνηθεί ότι έκλεψε ένα κόσμημα από μία μπουτίκ της Βενετίας τον Αύγουστο του 2012. Μάλλον βρέθηκε από σπόντα στην τσάντα της. 

Πέτρος Τατσόπουλος 

Καλά πίστεψες ποτέ σου ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος έχει πάει με τη μισή Αθήνα; 

Walter Keane 

Έχεις δει την ταινία «Big Eyes»; Ο Walter Keane θεωρείται από τους μεγαλύτερους ψεύτες της ιστορίας μιας και επί πολλά χρόνια παρουσίαζε τα έργα τέχνης της γυναίκας του ως δικά του. Τρέχα να δεις την ταινία. 

Josh Duhamel- Fergie

Τι και αν η κοιλιά της Fergie είχε αρχίσει να ξεπροβάλλει; Εκείνη και ο σύζυγός της επέμεναν ότι δεν είναι έγκυος. Τελικά, το παραδέχτηκε μέσα από το twitter. 

Νίκος Μουρατίδης

«Έχω ένα γιο 22 χρόνων, που είναι ποδοσφαιριστής στη Ζάκυνθο. Ζει με τη μητέρα του εκεί και με τον καινούριο του daddy», είχε δηλώσει στα «Καρντάσιανς» ο Νίκος Μουρατίδης και όλα τα media άρχισαν να αναπαράγουν την είδηση. Έπειτα παραδέχτηκε στο περιοδικό «You» ότι είπε ψέματα για να δείξει ότι δεν θέλει να ασχολούνται με την προσωπική του ζωή. Μικρό το ψεματάκι. 

Frank Abagnale

Ίσως πρόκειται για τον πιο ικανό ψευτράκο στην ιστορία των ψευτράκων. Ο Frank Abagnale είναι ο άνθρωπος που ενέπνευσε την ταινία «Catch me if you can» καθώς κατάφερε πριν κλείσει τα 19 του χρόνια να περάσει ως γιατρός, πιλότος και εισαγγελέας και να βγάλει εκατομμύρια. 

Οι πονηρούληδες

Γιώργος Λιάγκας

Αν δεν είναι ο Γιώργος Λιάγκας πονηρούλης τότε ποιος είναι; Το λέει και το τραγούδι. 

Bradley Cooper 

Αυτό το αγόρι με τα τσακίρικα μάτια είναι αναμφισβήτητα πονηρούλι μιας και δεν διστάζει να βάζει δημόσια χέρι στο supermodel κορίτσι του όταν οι δυο τους βρίσκονται στην παραλία. 

Βίκυ Χατζηβασιλείου 

«Έχω κλείσει τα 40, γειά σας!». Είναι να μην υποκλιθείς σε αυτή την ατάκα;   

Ζωή Κωνσταντοπούλου

Τι και αν την έψαχνε ο ίδιος ο πρωθυπουργός για να ανοίξει τη βουλή; YOLO... Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε πως δεν έβλεπε τις κλήσεις της και άραζε στην παραλία

Χριστίνα Πολίτη

Η ξανθιά παρουσιάστρια ξέρει ποια είναι η τέλεια πόζα ώστε η κοιλιά να φαίνεται επίπεδη στην παραλία. Έχει, άλλωστε, πει και η ίδια την πονηριά της και ΕΔΩ έχουμε κάνει ολόκληρη ανάλυση. 

Christiano Ronaldo 

Ήξερες ότι ο Ronaldo την πέφτει σε άγνωστα κορίτσια μέσω Instagram; Τις προάλλες έστειλε σε ένα μοντέλο από την Αυστραλία μήνυμα ζητώντας της να του στείλει selfie από το γυμναστήριο. Σωστός player o Ronaldo. 

Δες ΕΔΩ αν ο Γιώργος Λιάγκας είναι σέξι.