Jamie Oliver: Αποκαλύπτει πως έχασε 23 κιλά

Σαν chef βρήκε το μυστικό για την υγιεινή διατροφή…
Jamie Oliver: Αποκαλύπτει πως έχασε 23 κιλά



Ο Jamie Oliver, ο διασημότερος τηλεοπτικός chef, πριν από ένα χρόνο ζύγιζε 102 κιλά. Μάλιστα υπήρχαν αρκετά σχόλια για το πώς ένας μάγειρας δεν ξέρει τι τρώει. Ο Jamie έκλεισε τα 40 τον Μάιο και είχε δώσει στον εαυτό του μια υπόσχεση: Πως θα καταφέρει να αδυνατίσει…

Έτσι ο Βρετανός, ο οποίος βρέθηκε στην χώρα μας για διακοπές, άλλαξε ριζικά τις διατροφικές του συνήθειες αλλά και όσες ανθυγιεινές είχε εντοπίσει στην καθημερινότητα του καταφέρνοντας να χάσει 23 ολόκληρα κιλά.

«Ο ύπνος είναι σημαντικός. Ποτέ δεν κοιμόμουν αρκετά και κατάλαβα την αξία του. Κοιμόμουν τρεις ώρες περίπου αλλά αυτό άλλαξε. Πλέον κοιμάμαι περίπου επτά ώρες. Έκοψα τελείως τα ποτά. Πίνω μόνο τα Σαββατοκύριακα μόνο με μέτρο…», δήλωσε στο Radio Times ο 40χρονος chef.

Όμως μας έδωσε και τα tips του: «Το μαγικό κόλπο ήταν οι ξηροί καρποί. Να δίνετε στα παιδιά σας. Τα αυγά είναι σπουδαία και ένα την ημέρα μπορεί να προσφέρει απίστευτα οφέλη. Αλλάξτε το κρέας στην διατροφή σας και βάλτε αυγά».

Τα μυστικά του Jamie για υγιεινή διατροφή και αδυνάτισμα όμως δεν σταματούν εδώ: «Έκοψα το αλάτι. Το αλάτι έχει την τάση να πρήζει. Χρησιμοποιήστε μπαχαρικά στο φαγητό αντί για αλάτι. Δοκιμάστε φυτικές ίνες, υδατάνθρακες και μπαχαρικά! Είναι σαν δυναμίτης».

Κάπως έτσι ο Jamie μεταμορφώθηκε… κυριολεκτικά! Δείτε και τις φωτογραφίες… 

Ήταν κάπως έτσι...

Και τώρα είναι έτσι...