Caitlyn Jenner: Απαλλάσσεται από τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία;

Η διασημότερη transgender ξεμπερδεύει μάλλον… ανώδυνα!
Caitlyn Jenner: Απαλλάσσεται από τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία;



Η Caitlyn Jenner (ή μάλλον τότε Bruce) τον περασμένο Φεβρουάριο προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα τον θάνατο μιας ηλικιωμένης γυναίκας. Οι αρχικές κατηγορίες που απαγγέλθηκαν ήταν για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ωστόσο μάλλον η 65χρονη transgender μάλλον θα την γλυτώσει!

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, μετά από έρευνες και διαρκής αναπαραστάσεις από την Αστυνομική Διεύθυνση του Los Angeles, προέκυψε πως η Jenner δεν φέρει ευθύνη για το συμβάν και πιθανότατα δεν θα της απαγγελθούν κατηγορίες.

Η αναφορά 161 σελίδων της Αστυνομίας φαίνεται πως ναι μεν δέχεται ότι η Caitlyn (τότε Bruce) τράκαρε το όχημα της άτυχης γυναίκας με αποτέλεσμα να περάσει στο απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας, αλλά δεν μιλούσε στο κινητό ή έστελνε μηνύματα. Αποδίδοντας το τρακάρισμα σε απλή απροσεξία.

Το χρονικό…

Ήταν 8 Φεβρουαρίου όταν ο Bruce Jenner οδηγούσε το μαύρο SUV του στην παραλιακή λεωφόρο του Malibu. Σε μια ανύποπτη στιγμή η κίνηση έγινε πυκνή, με αποτέλεσμα ο Jenner να μην φρενάρει έγκαιρα, τρακάροντας από πίσω το λευκό Lexus. Η οδηγός του οχήματος, Kim Howe, δεν μπόρεσε να ελέγξει το όχημα με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα, όπου τράκαρε με διερχόμενο Hummer.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θάνατος της γυναίκας και ο τραυματισμός άλλων πέντε. Από το αλκοτέστ διαπιστώθηκε πως ο Bruce δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Το δυστύχημα αποδίδεται σε απροσεξία και κακό υπολογισμό της κατάστασης από τον πατριό των Kardashians και Ολυμπιονίκη του Δεκάθλου.

Δες ΕΔΩ την στολή για το Halloween... Caitlyn Jenner!