Jake Gyllenhaal : Ζευγάρι με την Dakota Johnson του 50 Shades of Grey;

Ο περιζήτητος εργένης του Hollywood ερωτεύτηκε!
Jake Gyllenhaal : Ζευγάρι με την Dakota Johnson του 50 Shades of Grey;



Ο Jake Gylenhaall είναι το… αντίπαλο δέος του «κολλητού» του, Leonardo DiCaprio στις γυναικείες κατακτήσεις. Φαίνεται, ωστόσο, πως στο πρόσωπο της Dakota Johnson βρήκε την γυναίκα που θα τον κρατήσει!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το RadarOnline με δημοσίευμα του, το οποίος πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε από τον 34χρονο star αλλά ούτε και από την 25χρονη πρωταγωνίστρια του 50 Shades Of Grey.

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει πως ο Jake και η Dakota γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας και αμέσως η «χημεία» τους ταίριαξε. Το ζευγάρι (;) είναι μαζί εδώ και περισσότερο από ένα μήνα ενώ προσπαθούν αν το κρατήσουν όσο το δυνατόν γίνεται κρυφό.

«Ο Jake και η Dakota γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα σε δείπνο. Αμέσως ξεκίνησαν να συζητούν και να γελούν ενώ έφυγαν μαζί. Από τότε βρίσκονται συχνά αλλά για να μην τραβούν την προσοχή μπαίνουν και φεύγουν από διαφορετικές εξόδους», ανέφερε άνθρωπος κοντά στην Johnson στο RadarOnline.

Η Dakota Johnson είδε το όνομα της να μπαίνει στην A-List του Ηοllywood με την συμμετοχή της στο ερωτικό θρίλερ «50 Shades Of Grey», ενώ είναι κόρη της ηθοποιού Melanie Griffith και του Don Johnson, του πάλαι ποτέ… σκληρού του Miami.

Από την άλλη, ο Jake βλέπει την καριέρα του συνεχώς να «ανεβαίνει» καθώς μετά το οσκαρικό Νightcrawler ο δρόμος για ένα χρυσό αγαλματάκι ίσως ανοίξει και με τη νέα του ταινία, Southpaw.

Όσο για τα αισθηματικά τους;

Ο Jake είναι εδώ  και ένα χρόνο single, μετά τον χωρισμό του με την Alyssa Miller ενώ η Dakota χώρισε με τον Matthew Hitt μετά την κυκλοφορία του 50 Shades Of Grey…

Ωραίο ζευγάρι θα προσθέσουμε εμείς…

H Dakota στην πρεμιέρα του 50 Shades Of Grey

Και ο γοητευτικός Jake...

Δες ΕΔΩ ποια είναι τα sexy αγόρια του Hollywood που αναζητούν νύφη