Caitlyn Jenner: Δεν πάει το μυαλό σου που φυλάει το Ολυμπιακό μετάλλιο της

Άλλοι το ονειρεύονται και η 65χρονη transgender το έχει… παραπεταμένο!
Caitlyn Jenner: Δεν πάει το μυαλό σου που φυλάει το Ολυμπιακό μετάλλιο της



O Βruce Jenner, πριν γίνει Caitlyn, είχε καταφέρει το 1976 να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ. Σήμερα, 39 χρόνια μετά η Caitlyn το έχει… καταχωνιασμένο στα καλλυντικά της!

Όσο περίεργο και αν φαίνεται, η Jenner το φυλάει στο κουτί με τα καλλυντικά της, αποκαλύπτοντας στην σειρά The Real Me που έχει ξεκινήσει online, ότι ο λόγος είναι πολύ απλός.

«Δεν το έχω σε κάποιο ράφι. Το έχω εδώ, στο κουτί με τα καλλυντικά μου. Ξέρω ότι ο κόσμος θα σοκαριστεί», είπε η Caitlyn και ξεκίνησε να ψαχουλεύει στο κουτί, δείχνοντας το μετάλλιο στην κάμερα.

«Είμαι πραγματικά περήφανη, είναι το σημαντικότερο επίτευγμα στη ζωή μου, αλλά για να είμαι ειλικρινής τώρα νιώθω μεγαλύτερη υπερηφάνεια. Ζω σπουδαιότερες στιγμές. Το κρατούσα κρυμμένο επειδή δεν ήθελα τα παιδιά μου να το βλέπουν και να νιώθουν πως πρέπει να κάνουν κάτι μεγαλύτερο, να μην έχουν το άγχος…», πρόσθεσε η Caitlyn.

Η επιτυχία του Jenner ήταν τεράστια για την εποχή καθώς οι δεκαθλητές δεν ήταν επαγγελματίες αθλητές ενώ το συγκεκριμένο αγώνισμα είναι το πλέον δύσκολο και επίπονο.

Μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου ο Bruce θεωρήθηκε κάτι σαν εθνικός ήρωας των ΗΠΑ, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να γίνει ηθοποιός με παταγώδη… αποτυχία!

Μα, στο κουτί με τα καλλυντικά;

Και ο Bruce το 1976 με το μετάλλιο του...

Διάβασε ΕΔΩ την περιπέτεια της Caitlyn για... ανθρωποκτονία!