Chet Hanks: Αγνοείται ο γιος του Τom Hanks!

Ο 23χρονος δεν έχει δώσει σημάδια ζωής εδώ και ένα μήνα!
Chet Hanks: Αγνοείται ο γιος του Τom Hanks!



Ο Tom Hanks και η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του, Rita Wilson, ζουν ένα πραγματικό δράμα καθώς ο μεγαλύτερος γιος τους, Chet, δεν έχει δώσει σημάδια ζωής εδώ και ένα μήνα!

Όπως αναφέρει το περιοδικό Star, ο Chet δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν από την οικογένεια του ενώ και το τελευταίο του ποστ στο Instagram έγινε στις 23 Ιουλίου. Κάτι το οποίο είναι πραγματικά πολύ περίεργο καθώς πόσταρε καθημερινά.

Μάλιστα ούτε οι φίλοι του Chet έχουν νέα του με το δημοσίευμα να αναφέρει πως ο Hanks έχει προσλάβει μια ομάδα από ερευνητές για να βρεθεί ο 23χρονος γιος του.

Τα πρώτα στοιχεία που βρέθηκαν από τους ερευνητές από το κινητό του Chet οδήγησαν στο Barstow, μια ερημική πόλη της California, η οποία θεωρείται ως η πρωτεύουσα των ναρκωτικών της Δυτικής Αμερικής!

Αυτό είναι και το πλέον ανησυχητικό για την οικογένεια Hanks καθώς ο Chet αντιμετωπίζει χρόνια πρόβλημα με τα ναρκωτικά ενώ πριν από ένα χρόνο είχε μπει σε κλινική αποτοξίνωσης χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Chet (ο οποίος είναι rapper) είχε εμπλακεί σε καυγάδες λόγω ρατσιστικών εκφράσεων ενώ πριν λίγες εβδομάδες είχε διαλύσει (!) το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμενε

Το δημοσίευμα του περιοδικού

O Chet με τον πατέρα του...

Tags: