Helen Mirren: Δεν είμαι εντυπωσιακή. Ποτέ δεν ήμουν

Η ηθοποιός - έμπνευση, έδωσε μια συνέντευξη και τα είπε πολύ ωραία (πάλι).
Helen Mirren: Δεν είμαι εντυπωσιακή. Ποτέ δεν ήμουν



Είναι 70 ετών και αποτελεί πηγή έμπνευσης και πρότυπο μίμησης για γυναίκες όλων των ηλικιών. Η Helen Mirren μπορεί όπως λέει κι η ίδια να μην ήταν ποτέ εντυπωσιακή, είναι όμως σίγουρα από αυτές τις γυναίκες που αν τις ακούσεις να μιλάνε έστω και μια φορά, θα τις θυμάσαι για πάντα. Για την αμεσότητα, το χιούμορ και την ειλικρίνειά τους.

Η βραβευμένη ηθοποιός, παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Woman & Home, είπε την άποψη της περί των προτύπων ομορφιάς, εξήγησε γιατί είναι κυνική, μίλησε για τα κοντά της πόδια, ενώ αποκάλυψε και πως διατηρείται σε τόσο άψογη φόρμα.

Για τα πρότυπα ομορφιάς
"Όλη μου τη ζωή είχα στο μυαλό μου αυτές τις τέλειες εικόνες πανέμορφων κοριτσιών η οποίες όριζαν με κάποιο τρόπο αυτό που ήθελα να είμαι. Και ξέρεις, δεν μιλάμε για 25χρονες αλλά για 15χρονες κοπέλες. Προφανώς μεγαλώνοντας, γίνεσαι πιο σοφός άνθρωπος και κατά συνέπεια πιο κυνικός και ενοχλημένος και θυμωμένος γιατί καταλαβαίνεις ότι κάτι τέτοιο είναι απλώς επιφανειακό και πολλές φορές πλασματικό".

Για τα κοντά της πόδια
"Θα ήμουν καλή παίκτρια ποδοσφαίρου, γιατί από τη μέση και κάτω το σώμα μου είναι χτισμένο σαν ποδοσφαιριστή. Έχω τόσο κοντά πόδια! Είναι άλλωστε και ο λόγος που δεν φοράω ποτέ σορτσάκι δημοσίως"

Για τα μυστικά του καλοδιατηρημένου κορμιού της
"Σπάνια πάω γυμναστήριο, αλλά πότε- πότε κάνω yoga. όταν όμως θέλω να χάσω κάποιο παραπανίσιο κιλό ή να αποτοξινωθώ, τρέφομαι με ψιλοκομμένες, ωμές σαλάτες και δεν πίνω καθόλου αλκοόλ. Αυτή τη διατροφή ακολούθησα για 6 μήνες κάποια στιγμή που έπρεπε να χάσω 9 κιλά".

(Κλείνοντας είπε)
Αντιπαθώ τη λέξη ομορφιά και ό,τι αυτή σημαίνει. Ακριβώς γιατί δεν είμαστε όλοι όμορφοι με την έννοια των περιοδικών. Ωστόσο την ουσία της ομορφιάς την εκτιμώ".

Δες εδώ τι έκανε η θεά Helen όταν αντίκρυσε το κέρινο ομοίωμά της.