Susan Sharadon: Νιώθει πληγωμένη από τον κατά 30 χρόνια μικρότερό της, πρώην!

Της "ράγισε" την καρδιά ο πιτσιρικάς!
Susan Sharadon: Νιώθει πληγωμένη από τον κατά 30 χρόνια μικρότερό της, πρώην!



Η Susan Sharadon είναι απαρηγόρητη από τότε που έμαθε πως ο πρώην της, Jonathan Bricklin, και 30 χρόνια μικρότερός της, βγαίνει με την εγγονή του Pablo Picasso, Marina! 


Τι και αν έχουν χωρίσει από τον Μάρτιο, η Susan και ο Jonathan συνέχιζαν να περνούν κάποιο χρόνο μαζί. Μάλιστα τον Ιούνιο είχαν παρευρεθεί μαζί σε ένα event όπου η ηθοποιός είχε φωνάξει τον πρώην της "αγόρι μου".

Όμως τώρα οι φήμες λένε πως ο πρώην της Susan έχει αρχίσει και βγαίνει με την Marina, που είναι ωστόσο 64 χρονών και αυτή, δηλαδή 4 χρόνια μικρότερη από την Susan. Φαίνεται πως το target group του Jonathan έχει περιοριστεί σε αυτές τις ηλικίες!

Η Marina πάντως φημολογείται ότι θα επενδύσει οικονομικά στην επιχείρηση του Jonathan. Άρα αυτό που εύλογα μπορεί να ερωτηθεί κάποιος είναι μήπως αυτή η νέα σχέση (αν εξελιχτεί σε σχέση), είναι απλά συμφέροντος;

Η 68χρονη star ωστόσο όμως νιώθει πληγωμένη από τον Jonathan γιατί παρότι πέρασαν κάποιο χρόνο μαζί, εκείνος την άφησε για να πάει να συναντήσει την Marina στο Παρίσι.

Μια πηγή πάντως αναφέρει πως η Susan γνώριζε από πριν την εγγονή του Picasso και πως από τότε είχε τεθεί το θέμα η Marina να χρηματοδοτήσει την επιχείρηση του Bricklin. Κοίτα πως τα φέρνει η ζωή τελικά!

Δες εδώ για ποιο λόγο χώρισε η Sysan από τον Jonathan!