Tom Cruise : Aγνοείται η μητέρα του από τον Απρίλιο – Ο ρόλος των Σαϊεντολόγων

Μια πολύ περίεργη ιστορία που κρατάει κρυμμένη ο 53χρονος star καιρό τώρα…
Tom Cruise : Aγνοείται η μητέρα του από τον Απρίλιο – Ο ρόλος των Σαϊεντολόγων



Ο Tom Cruise είναι ουσιαστικά το κεντρικό πρόσωπο της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας. Κάτι που δεν έχει κρύψει ποτέ ο ίδιος άλλωστε. Αυτό που έχει αποκρύψει ωστόσο εδώ και 4 μήνες είναι η εξαφάνιση της μητέρας του, Mary Lee South!

Να πάρουμε όμως την περίεργη ιστορία από την αρχή…

Όπως αναφέρει το περιοδικό The National Enquirer η κυρία Mary Lee South, 78 ετών, γευμάτισε για την γιορτή του Πάσχα στο Celebrity Centre of Scientology στο Los Angeles. Μέχρι εδώ τίποτα το περίεργο. Το… περίεργο είναι πως από εκείνη την ημέρα δεν την έχει δει κανείς ξανά!

Η κυρία South μετακόμισε στο Los Angeles τον περασμένο Νοέμβριο για να είναι και κοντά στον γιο της, Tom Cruise, αλλά και στην εκκλησία της Σαϊεντολογίας, της οποίας είναι και εκείνη μέλος.

Το διαμέρισμα της 78χρονης γυναίκας είναι άδειο (!) ενώ υπάρχουν βάσιμοι φόβοι για την ζωή της. Μάλιστα, δεν έχει γίνει καμία καταγγελία για την εξαφάνιση της, είτε από τον γιο της, είτε από κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας της.

Ένα ακόμη στοιχείο σε αυτή την υπόθεση είναι πως ο Cruise συμπεριφέρεται σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό, κάτι που είναι εκπληκτικά περίεργο καθώς μιλάμε για την μητέρα του!

Τι απέγινε άραγε η Mary Lee South; Ο Tom ξέρει ή μήπως οι Σαϊεντολόγοι;

Πραγματικά απίστευτη ιστορία…

H κυρία South με τον γιο της...

Διάβασε ΕΔΩ τα σενάρια που θέλουν τον Tom να ετοιμάζει το CNN της Σαϊεντολογίας